Riseofuo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Bronx veya başka biri söylerse sevinirim.. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 sen normal mid veya atı çıkarıp set color yapama, sonra gel burda milleti yok say bıronks bab yazsın de. üstüne de küfür gibi teşekkür et.. wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riseofuo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Ne alaka ? Renk kodunu bulamadık heralde bulsak sormazdık hem sen niye sölüyosun onların eli yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Kardeşim onlar bir kere rare renkler değildir yani set color veya dye tub kulanınca karşına çıkan menüdeki renklerdir.. Ayrıca o renk menüsünün ilk açıldıgı halde mecvut olan renkler arasındadır.. Yani aşağıdaki bardan renklerin tonunu açmak veya kapamak da gerekmez.. Yani sen set color diyeceksin rengi deneyerek bulacaksın sonra da .info yazıp ata(ostarda) tıklayacak, renkin koduna bakıp scriptte ON=@CREATE trigger'ına yazacaksın.. (Kiirin'in rengi en üstteki turuncu bu arada) Anladın herhalde değilmi?[hline]Ben Ice , Black Ice!.. PaSCaL21, 15 November 2003 23:03 tarihinde demiş ki: yeniyim ama seviyeliyim.. ------------------------------------- Bana mail mı atcen? Bu da MSN koç --> [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 ha pardon ben sarı mid scripti istiyosun sanmıstım.. renge axisten bakıver.. ama kiirin scripti de istiyosun kiirinin bi özelligi yok ki su an hicbi serverda nblda .kirgate die amele bi fonksiyon var sadece. o da set colorlık işi var.. bu arada blackice, set color diyince .set color gelio demi aklına ordan tabii ki renk seçmiceksin, renk kodunu ekleyiver sonuna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cezad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Millet Tartistiginiz konuyabakarmısınız[hline]imalamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 said: TaZmAnYaK, 18 November 2003 18:24 tarihinde demiş ki: bu arada blackice, set color diyince .set color gelio demi aklına ordan tabii ki renk seçmiceksin, renk kodunu ekleyiver sonuna.. Kiirin'in rengi .set color diyince karşına çıkan menüde var.. Kodu aklımda olmadığı için öyle dedim.. Cırk turuncu işte.. :) (ha ben olsam kiirin o renk yaparmıyım? Hayır yapmam 0652 yaparım)[hline]Ben Ice , Black Ice!.. PaSCaL21, 15 November 2003 23:03 tarihinde demiş ki: yeniyim ama seviyeliyim.. ------------------------------------- Bana mail mı atcen? Bu da MSN koç --> [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riseofuo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 hepiniz sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 .kirgate fonksiyonu nedir ? [Bu mesaj dom tarafından 23 November 2003 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar