Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öneri : Ghost Ship

Xaero

Öne çıkan mesajlar

said:
XaGoN, 26 Ocak 2003 10:55 tarihinde demiş ki:
Hayatinda izledigin ilk gerilim filmi miydi bu? Nasil begenebilirsin? Basindaki sahne haric 5 para etmez..[hline]XaGoN - www.xagon.net

Ben öle bi kelime kullandım mı? Hayatımın en iyi gerilim filmi die???[hline]Herşey yalan olsa bile en güzel a$k zor olanmış...
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

la XaGoN sen filmden ne annarsın be :P
Sen git konsorsiyum oku:P

Ayrıca film beni germesede beğenerek izlediğim bi filmdi... Gerilim olması illa kan olması değildir... Ama şarkıcı kadın güzel allah için:P

[hline][b][.s.L.ø.G.]the[Penguin]

[Bu mesaj sLog tarafından 26 Ocak 2003 12:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Vallahi korkunç diyorlar...
Bizim tırsan bir ark var onu alayım yanıma bir manyak ark daha var orda gelsin korkuturuz onu yeter filminde bile çok zılatıp aaaaa! dedirttik bunda herhalde çıldırır :lol:[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Sosyal ağlarda paylaş

Heh! şimdi flimden cıktım ve hemen pepelek'e girdim söyle söylemek gerekirse flim hiçte korkunç veya gelirim değildi BENCE yani aslında umduğum gibi çıkmadı ben daha iyi bekliyordum ve birde annamadığım şey zaten gemiyi patlattıktan sonra bir daha arkadaşlarını ve o salağı gene gördü sanırım gost ship 2'ye orada geçiş VAR :)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bence son yıllarda izlediğim en güzel gerilim filmlerinden birisi idi. Şimdi gerlilim filmi denilince akla sadece akan kan sahneleri, garip gurup yaratıkların kovalaması geliyorsa tabii ki çoook ama çok başarısızdı, sadece ilk sahne iyiydi. Ancak gerilim filmi ile doom'u karıştırmayacak birisi için bence doyurucu ötesiydi. Belkide bu bizim neslin şimdikilerden daha az kan görmesinden, oyunlarda daha az kol bacak koparmalarından kaynaklanıyordur, bilemem. Ancak bu film asla ama asla evde televizyon veya monitör karşısında izlenmeyecek bir film. Bu şekiklde sıfır zevk alınır. Ben sinemada izleyin derim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cristian, 26 Ocak 2003 19:54 tarihinde demiş ki:
İlk bölüm dehşetti yanlız.[hline]Oturarak başarıya ulaşan tek varlık tavuktur. Lütfen ayağa kalkalım.[:yapma:]

Aynen. Filmin gerilim oldugunu bilmesen ilk 5 dakka pembe dizi gibi.. Sonra aniden moda sokuyor insani. :)[hline]XaGoN - www.xagon.net
Sosyal ağlarda paylaş

Kurgusal açıdan da , efektler olarakda son zamanlarda çıkmış çoğu gerilim filminden daha başarılı bir yapıtdı. İlk sahne ve anılarla gerçeklik arası geçişleri çok iyi işlemişler, oldukça hoşuma gitti.

Belki tek eksiği standart bir gelişme ve süpriz son kurgusuydu, onun dışında gerilim filmi tutkunlarının filmde mantık aramakla kendilerini boğmadıkca zevk alacaklarını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla kötü değil ama bence güzel bir gerilim filmi de değil.Malum bu stil gerilim filmleri artık insanı sıkmaya başladı ("bknz" bir yere gelen bir grup,gruptakileri öldüren bir şey ve belki süpriz bir son").Yönetmenlerin artık bu kalıptan kurtulmaları lazım bence.

Ha orjinal fikir yokmu bu filmde,var tabiki mesela o ilk sahneler baya güzeldi,hatta hayalet gemi olayını da çok güzel canlandırmışlar ama bir süre sonra sıkılıyor insan ne bileyim beni o kadar fazla germedi.

Örnek vereceksek "The Others" yani Diğerleri, özel efektler minimumken bile ortamı,senaryosu ve stiliyle sinemada bir çok kişiyi yerinden hoplatacak sahnlere sahipti.

Sonuçta kanımca vakit geçirmek için ideal ancak öyle çok gerilmeyi beklemeyin,güzel sahnlereden zevk almasını bilin yoksa hakkaten sıkılırsınız.

P.S:Şu gemileri de hiç sevmiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CilginAdam, 26 Ocak 2003 17:11 tarihinde demiş ki:
Heh! şimdi flimden cıktım ve hemen pepelek'e girdim söyle söylemek gerekirse flim hiçte korkunç veya gelirim değildi BENCE yani aslında umduğum gibi çıkmadı ben daha iyi bekliyordum ve birde annamadığım şey zaten gemiyi patlattıktan sonra bir daha arkadaşlarını ve o salağı gene gördü sanırım gost ship 2'ye orada geçiş VAR :)

:) olm nasil bir film izliyorsunuz yaw
aslında filmin konusu hoş gibi ama biraz karmaşık
bi kaç sahne baya hoş
ama demir ip ole sışırdan kesmez yarık açardı ole bi hata yapmışlar
Sosyal ağlarda paylaş

ilk 5 dakkası haricinde,film aynen ufuk facisası gibi ..
gitmeyin oturun ufuk facasiyasını izleyin daha iyi..
Hem onda en azından güzel kadın vardı.Bunda yok hepsi çirkin.[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
İlk sahne dışında vasatı aşamayan bir film
oturmuş inasnı etkileyen bir konudan,
kaliteli rol yapan oyunculardan
etkileyici efektlerden
güzel müziklerden
ve sağlam bir bitişten yoksun oldugu için ben pek sevmedim..

çıkışta cinemaya gitmiş havası olmuyo insanda , "bu kesmedi beni başka filme girelim" diyo insan[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net

Sosyal ağlarda paylaş

kısa...sanırım.benim ark gitmiş çok kısaydı 1 buçuk saatti dedi.bilmiyorum yani.1buçuk saatlik bi filmm için dört milyon.bi fikrim yoq.[hline]Bir insanın kalbi kirli olsa bile
Bir köşesinde temiz bir bölüm vardır
O temiz bölüm ne kadar küçük olursa olsun
İçinde kimsenin düşünemeyeceği kadar büyük bir aşk vardır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...