Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 said: Deep-Night, 21 November 2003 17:58 tarihinde demiş ki: Diilin tamamen kuruyuncaya kadar ağzının dışında tutmak.rofl! kesin ben de tavsiye ediyorum, pek tuhaf bi his. *!gizli kamerayla deneyen üyelerin fotolarını çekmek üzere yollara düşer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ateşle tıraş olmak sanırım denenebilecek en mazoşistçe şey olacaktır. tam olarak denemedim ama şöle bir girş yapmıştım birkaç yıl önce... bir elde deodoratn diğer elde çakmak kafrolası sinekler peşinde koşarken elev fazla çıtığı zaman elimin üzerindeki kılları yakmıştım :D (şimdi anlatınca çok salakça bişey olduğumu fark ettim...) denemek için kesin sarhoş olmak ve burnu tıkamak gerekiyor yoksa yanık kıl kokusu insanı alt üst ediyor....[hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 alkol komasına girmek basit ve iyi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 uyuşuk ayakla yürümeye çalışmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Zaten boş olduğu için patlamıştır :-) Gaz sıvı haliyle ağzına kadar dolu iken yanmaz, o sebepten üstünde ufak da olsa bir boşluk bırakılır. Aynı şey benzin için ve yağ içinde geçerlidir. Aslında yanan sıvı haldeki benzin değil üstündeki gaz halindeki benzindir. Yani senin çakmakta çok az sıvı kaldığında üstündeki bütün bölge gaz ile dolu demektir. Ne kadar çok gaz, o kadar büyük patlama anlamına gelir. Sıvı ise yavaş yavaş gaza dönerek ateşin süresini uzatır, anlık tepki vermez. said: n0body, 21 November 2003 20:34 tarihinde demiş ki: yere fırlattım patladı =) boşmuş iiki ya :P [hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Evlenmeden önce 1 kez olsun başka birisiyle(eşinden başka) sex yapmak...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ben acaba cheminin açtığı herhangi bi topicin garbage'A gitmiceğine inanmiodum we bu topic hala konu dışında demekki olabiliyorumuş.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 21 November 2003 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 said: Chemical, 21 November 2003 17:29 tarihinde demiş ki: Bide astral seyahati denemek isterim deniyemedim [hline]Come back strong with fifty belly dancers! [Bu mesaj Chemical tarafından 21 November 2003 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Hah sen eksik kal =P[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 -(yazın yapılması iyi olur) havuz kenarında uyuyup, sabah 5-6 gibi havuza atlayarak uyanmak, -bir kutu vivident delete (top top olandan 50 tane çıkıyo hani içinden) i ağıza atıp 2-3 dakika sonra bi ufak pet şişe suyu kafaya dikmek....[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 size denenmiş bir şey söyliyece ama tavsiye etmem çünkü çok tehlikeli . dedorantı sıkın ve ucuna çakmak tutun . çok hoş bir şekilde ateş püskürtüyor :) .[hline]> ////////// ////////// |||||||||||||||||[Bu imza zgrw tarafından 21 November 2003 23:00 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj zgrw tarafından 21 November 2003 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 zgrw biraz geride kalmış arkadaşlar:)[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 said: Chemical, 21 November 2003 23:16 tarihinde demiş ki: zgrw biraz geride kalmış arkadaşlar:)[hline]Come back strong with fifty belly dancers! ehuehuehu olur öle şeyler bir haftadır sınavlara çalışıyom :)[hline]> ////////// ////////// |||||||||||||||||[Bu imza zgrw tarafından 21 November 2003 23:00 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj zgrw tarafından 21 November 2003 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Bir sülükle kelebegi aynı şiseye koyup kelebegin eriyisini izlemek...(Biyoloji dersinde denendi)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 nasıl eriyişi anlatsana:)[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoRRiS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 2003 yılı şubat tatiliydi bi arkadaşın çatalcadaki evine bir günlüğüne içki ve yemeklerimizle konaklamaya gittik.Şömine ve alkollü arkadaşların bulunduğu ortamda elime bi kurşun aldım birde boş kovan (sarhoştum ve ordakiler de bunu biliyordu) bakın napıcam dedim dolu kurşunu gösterdim boş kovanı şömineye attım, millet şöminenin sağına soluna gidip duvarla bütünleşti ve olay anlaşılınca karambol yaptılar ama o yüz ifadelerini görmek harikaydı.. Aynı gece (sarhoşken) elimdeki meşaleyi güzel yanmıyor diye hafif alevli bi şekilde mazot tankına soktum cozz die millet yine yerlere fln atladı patlıcak diye.. gece vakti eve girdik 7 kişiydik sanırım dışarıda tipi yağıyordu mükkemmel gaza getirme yeteneğimi sonuna kadar sömürdüm ve hepimiz soyunup karlar içinde koşturarak yazdan beri motoru çalıştırılmayan ve yeşil bi renk almış - derecedeki havuza atladık girmemizle çıkmamız bir oldu ama süperdi yani.. Bence herkes hayatında bi kere böyle bi gün geçirmeli ;)[hline]Ölüyorum tanrım Bu da oldu işte. Her ölüm erken ölümdür Biliyorum tanrım. Ama, ayrıca, aldığın şu hayat Fena değildir... Üstü kalsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 bi arıyı özellikle eşşek arısının üzerine kültablası kapatıp sigara konulmak için yapılmış karşılıklı boşluklardan kamış geçirerek arıyı tamamen içeri hapsedip sonra biandakültablasını açıp kaçmak :)[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 adım1:acık bi alan buluyoruz adım 2:kolları kavusturuyoruz adım3:belden eğiliyoruz kolları bozmadan adım4:gözler opsiyonel kapalı/açık olmak uzere kendi etreafınızda bi 10-15 tur donup durup doorulup onceden belrilediimiz bi noktaya koşmaya çalışıyo,takiben yere yuvarlanıyoz... al işte ramazanda madde kullanmadan kafa sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 said: Chemical, 21 November 2003 23:30 tarihinde demiş ki: nasıl eriyişi anlatsana:)[hline]Come back strong with fifty belly dancers! simdi önce hafif su dmlacıkları olan bir siseyekelebegi yakalayıp atıyosun.Tabi sise ıslak oldugu icin yapısıyo dibe sonra salıyon üstüne sülügü zaten dipte yapısmıs olan kelebegin üstüne sülükte gelince hayvan kızgın tavada eriyen margarin gibi yawas yawas yok oluyo:-)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 malzeme: bir su bardağı, bir miktar ayran, anason, susam vs... yapılışı: iftar yemeğinde ayranınızı içiyorsunuz, dibinde ayran kalmış bardağınıza su dolduruyorsunuz(bulaşık suyu kıvamında bi renk oluyor), toz halindeki anasonu ve susam parçacıklarını ayranın içine atıyorsunuz, rakı gibi kokan(anason? :) ) ama tadı bulaşık suyuna benzeyen içeceğinizi lıkır lıkır herkesin gözü önünde içiyorsunuz. sonuç: herkes psikopat olduğunuzu düşünüyor, midesi kaldırmayanlar kusuyor. ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 fotoğraf makinanızı alın [yani gözden çıkarabileceğiniz bir tanesini. özellikle çek-at lar] içini açıp flaşı çalıştırın sonra içindeki herhangi bir metal kısma parmağınızla dokunun.deli elektrik çarpıyo öyle 1.5 volt falan değil.hatta pili çıkarın tekrar deneyin gene çarpar elektrik lazer güç üniteleri yedek sistemleri devreye sokacak ve yine elinizde sızı:)[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 İçindeki yüklenen sistemler var ondan çarpıo:)[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 o varya manyak bişi gözünün önünde şimşekler çakıo ahah[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: De-Jeavu, 21 November 2003 23:27 tarihinde demiş ki: Bir sülükle kelebegi aynı şiseye koyup kelebegin eriyisini izlemek...(Biyoloji dersinde denendi)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... onu yaptiran ogretmenin kafasini kirardim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 1-turistik bir mekandan bir adet yay ile bir sadak ok alınır 2-evde hedef çalışması yapılır 3-aile bireyleri tek tek vurulur 4-kafaya kırmızı uzun bir kurdela takılır 5-helikopter avına çıkılır[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 2 saat spor ayakkabısıyla spor yaptıktan sonra ayakkabıyı çıkarın ve ayak baş parmağınızla burnunuzu karıştırın. Süfer oluyo![hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar