Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ach....

Dragonutopia

Öne çıkan mesajlar

Archmage ve Arcdruıd olmak ıcın neler gereklı lvl ve preposıtıon olarak yanı...bende bazı bılgıler var ama tatmın edıcı degıl yardımınız ıcın sımdıden tesekkurler....[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

evet:) adam yukarda 3.5ed eklemişler lvl13 mage kafadan oluo dio sn ne diosun:) her ikiside lazım bence zaten ii bi dm olmazsa b.ku çıkıo dmin ii olmasının yanında oyuncuları zaptedebilmesi lazım(bizimki kamçı kullanıo mesela)[hline]icq:172758290

[Bu mesaj Heffer tarafından 15 November 2003 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arcdruid olunabiliyo.onun için bi class var yani.hierophant hem cleric hem de druid için geçerli.olunca kendine arcpriest yada arcdruid diyebilirisin.olmak için level 13 olman gerekiyo.14. leveli vericen.fakat hierophant olunca +1 existing class almıyosun.yani 7. levelden fazla buyu yapamazsın.[hline]Serve no one but BANE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

evet Fzoul doğru söylüyor...ama sadece arch konusunda değil imasında da çok doğru söylüyor....

Bir gün tüm Bane clericleri rüyalarında karanlık lordlarını gördüler ve aniden uyandılar sağ kollarında yeşil bir gaz dolanıyor ve ellerini buz gibi soğuk tutuyordu...bir ses duyuldu: Serve no one but Bane...[hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

ama benim bilinçli toplumdan kastım
kural+ceza sistemi olmadan da sağlıklı olarak yaşayabilen toplumdur.

Yanılmıyorsam Platon'un ütopyasıdır

Pazar kurulmuştur.
Para, ticaret diye bir şey yoktur ve isteyen herkes istediği kadar alabilmektedir.
Ama gerçek ütopik toplum bireyleri kendi ihtiyaçlarından fazlasını almamaktadır.

Bilinçli bi rp ci de, rp yi zevk almak için yapmalıdır, dm den fazladan xp toplamak için değil
ama bu konuda zaten beni mat etmiştiniz :)[hline]bilinç toplumun
kurallara ihityacı olmayacağı gibi
bilinçli rp'cinin de
sisteme ihityacı yoktur
Sosyal ağlarda paylaş

ütopya ütopyadır gölge, gerçekçi bi yaklaşım değildir.
ama sen orta oyunu olayına girebilirsin sanırım. tiyatro bölümlerinde gösteriyo olmalılar. RPG apayrı bi konu :)[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...