Omur Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 1. death shroud olmuo yardım pls .add 0204e veya .add death_shroun diyince gold coinimsi bişe gelio 2. bodyli freeztime scrsi indirdim buradan onu nereye koyucam.. 3. spellbookun büyü yaparken elde durmasını istiyorum ama adam elinde olmadan kılıç kalkanları cantasına koyuo buyu yapio 4.ghost olurken (ölürken) body insan bodysi oluo şimdilik bu kadar çok saolun bu verdata edit işi nedir? [Bu mesaj Omur tarafından 07 Mart 2003 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Omur tarafından 07 Mart 2003 19:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Bak deadth shourn mıdır nedir onu biliyom :) O No hair Hani Giyiyosunda Saclarında gözüküyoya Onu engellio o No hair yapıo Onu salla bi script in icine Sonra Death Shroud un Scribini bul Sil ordan Kopyala once ama Sonra O buldugun scriptin icine yapıstır Ama Yedeğini al ve Deadh Shroud u aldıgın notepad acık dursun yada ismini hatırla Sonra Kötü olabilir :) eh eh eh eh yanlıs demişim bılmıyom wallak [Bu mesaj Sum41 tarafından 07 Mart 2003 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 up up yarddııı death shroud die bişe yok serverimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Ya mage robe nedir death shourd dur bilmem anlıyonmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 bak death shroud yani olum giysisinin kodu 0204e ya o yok olunce bile adam çıplak oluo o sey silin mis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 1- Save alinca yokolmasini duymustum da buna ilk defa denk geliyorum, i_deathshroud olmasi lazim id'sinin yanliz.. 2- skillclass/on=@login icine events=e_freezetime (veya herneyse) ekleyip scripti de scripts'e atacaksin. 3- on=@spellcast src.findlayer(1).unequip src.findlayer(2).unequip src.findtype.t_spellbook.equip return 0 4- Body ile obody ayni olursa oldugunde de ayni kalir, sorun buysa eger.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 [itemdef 0204e] defname=i_deathshroud name=death shroud type=t_clothing bunu eklersen ilk sorununun çözülmesi lazım da bunu silmeyi nası bercerdin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ERROR:(robe.scp,5)Setting unknown base id=0204e for i_cursed_robe 13:38:ERROR:Undefined symbol 'i_deathsroud' 13:38:ERROR:Undefined keyword 'add' 13:38:8c:'Omur' commands 'add i_deathsroud'=0 bu sorunları veriyoer CEDAY dediğni yaptım oldu ço sağol [Bu mesaj Omur tarafından 09 Mart 2003 13:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Komutu yanlış yazmışın eh be ömür :D[hline]Shock The Bizkit The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 said: Baggio, 08 Mart 2003 23:42 tarihinde demiş ki: i_deathshroud olmasi lazim id'sinin yanliz.. said: Omur, 09 Mart 2003 13:47 tarihinde demiş ki: 13:38:ERROR:Undefined symbol 'i_deathsroud' 13:38:ERROR:Undefined keyword 'add' 13:38:8c:'Omur' commands 'add i_deathsroud'=0 bu sorunları veriyoer[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar