Prawler Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 jankis çağatay adisini görüyormusun işi düşmeyince ne beni arıyo ne sezgini..[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [b][i][email protected][b][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 said: Berk, 01 Şubat 2003 23:22 tarihinde demiş ki: son cümleyle gözümden düştün :P_[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 entel çağatay özlediysen git çiçeğe ordadır şimdi .. hazır okul da yok tekila falan deviriyodur :)[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 ne gidecem Herif Burjuvanın kr@lı lam işi düşmüyo ne arıyor ne soruyor Piposu da wardır onun zenginlik rukk@z[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [b][i][email protected][b][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 bütün ataköy tayfasının içki parasını çektiği efsanesi bütün okula yayıldı bilem nıhahaha[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 ataköy tayfası kim ya yok ööle bişi ben Ataköyde oturuyorum olaydan haberim yok? yazış?[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [b][i][email protected][b][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mauhuhauhau Ölüyorum gülmekten :)[hline]-Assasin-Aron Caldwell-|Sylveria| -OSİ- Sir Alphan Atlantic DeathMetal Rullz İn Flames Rullz Pop,hiphop,rap SUX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Yav ben birdaha sorcam niye dünyada kızlar var???:([hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ölmeyesin diye.. töbe töbe ne biçim soru o[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Aşık adamdan(fakat aşkına karşılık bulamayan) başka nasıl soru beklenir ki??:([hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Ya beyler okudum geyiklerinizi (neden geyik dediimi açıklıcam) ve konuyu saptırmanıza da anlma veremedim elemanın bi derdi olmuş koymuş...(zamanında bende yapmıştım koruorum:) ) ve bak prawler bilir beni... eski hallerimi falan.. ama geçti olm bitti salla o kızı kafandan... eskiden harbi gönül adamı falandım ama hiç bi zaman karşılıım gelmedi ya da gelen karşılıktan zevk almadım.. şunu anladım artık şimdiki kızlar peşlerinden ağlıyacak erkek ya da koşucak erkek istemiolar... sadece kızla bi bütün hissedin kendinizi ve şimdi hatırlamıorum ama biri sölemişti en önemlisi Z-A-M-A-N ya bu zaman ne kadar uzun sürcek fln die de mrk etmeyin ya oluruna bırakın herşeyi olmazsa olmaz kardeşim ne bozuosunuz kafanızı gidin bi yerlere eğlenin gidin çiçee fln işte.. şurda çoğu konuşan kişide "eski ben" i görüorum yazık.... *!atkısını dolar boynuna giyer paltosunu geçmişini silmiştir, mutludur, yüzü gülüyodur hayatında yeni birisi vardır ve 4 ay olmuştur nerdeyse... arkasını döner bu mutsuzluk ortamına ve gider*[hline]FaSt & FuRiOuS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 bence de yazık gidiyim şimdi ben salonuma üzüldüğünüze değmez bence[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [b][i][email protected][b][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Ya bugüne kadar çıktığım bütün kişilerle sırf zevk olsun diye çıktım.Ama boyle ilk defa aşık oluyorum.Daha önce bir kere aşık olduğumu sanmıştım fakat yanılmıştım o zaman.Şimdi yanılmadığımdan emindim ama gel gör ki kader yine istemedi benim mutlu olmamı.Artık o kadar takmıycam kafama.Önümde 2haftalık bir zaman var.Zaten kızada demiştim.İkinci dönem beni bulamıyacaksın diye.Şimdi onu uygulamak için kendimi hazırlıycam.Ne yapalım.Kaderi yenemiyorsan ona ayak uyduracaksın.[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 aman ya çok takıyosunuz[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [b][i][email protected][b][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Gerçektende çok takmayın; bende çok taktım zamanında sonra beklenmedik bir anda beklenmedik birşeyler oldu ve herşey yoluna girdi... *! Atkısını boynuna dolar; Bu mutsuzluk ortamını terk eder *[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Artık herşeyin geride kaldığını düşünür.kendisine yardım eden birinin sözleri hala aklındadır[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 walla bende biraz kıskandıriim bari dediler gibi bir kıza aşığım oda bana aşık ve çok mutluyuz asılan bir iki kız var etrafımda ama umrumda değil onada asılan hem erkek hemde kadın kız vs bile var ama allahtan o tarafa kaymaz :)[hline]Thief of pepelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 karamurat çok karışık yazmışın yazını heh[hline]Pakize rejisörün amcaoğluna what? lamer.. edepsiz rejisör demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 aşk böyle bişi işte anlaşılmaz yaşanır :P[hline]Thief of pepelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 aşşkk içinnn ölmeelliii aşşkk ooo zaamaaannn aşşşkkk diyesim geldi[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Prawler sağolsın artık aşka daha mantık çerçevesinde bakoyorum.Kaptanın yelkenlisiyle okyanusa açlımasını seyreder.[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 sorun değil..[hline]Pakize rejisörün amcaoğluna what? lamer.. edepsiz rejisör demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 said: arcane, 03 Şubat 2003 18:47 tarihinde demiş ki: aşşkk içinnn ölmeelliii aşşkk ooo zaamaaannn aşşşkkk diyesim geldi[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos arcane varya saol mükemmelsin kaç gündür bişey yapcaktım die dönüorum... imzaya koycaktım hatırlattın:)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 neyse o zırva imzxadan da kurtuldum[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar