s_sinan Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 cok önemli bi sorun 1binek uzerinde buyu atıyorum ve eger fizzle olursa binekten inmiyor ve char olunce binek oluyor yardım lutfen aynı şekilde save alınca duzeliyor... 2 save alınca binek ten iniyor kendiliginden nasıl engellerim :P ( bunlar drake, undead horse sv... lerde oluyor ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Yaptığın büyü yada herneyse flaglerinle oynuyor. At üstünde flag değişirse at üstünde değilmişsin gibi davranmaya başlıyor server. Bilmiyorsan flaglarla hiç oynama. Çok farklı sorunlara yol açabilir.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 sen onu bırak ta sorun nedir nasıl duzeltebilirim bunun hakkında bişiler yazarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Attan in, .flags 0 yaz, sonra bin. At uzerindeyken kendine yeni bir flag verirken de mounted flagini eklemeyi unutma. Sana yardim etmeye calisan ve aslinda cevap veren insanlara da 'sen onu birak da' gibi cikisma, Geta'nin mesajini dogru duzgun okuyup, biraz da hazircilik yerine kesfetmeye calissaydin coktan cozulmus olurdu sorunun.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 esek animasyonu yok mu yaw nette ? :P[hline].:;(¯`·.¸Mr.Colombo¸.·´¯)::. [ Yes I am ] Web : Sanalsevda E-mail : Yahoo Icq Uin : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: Baggio, 06 Mart 2003 19:56 tarihinde demiş ki: Attan in, .flags 0 yaz, sonra bin. At uzerindeyken kendine yeni bir flag verirken de mounted flagini eklemeyi unutma. Sana yardim etmeye calisan ve aslinda cevap veren insanlara da 'sen onu birak da' gibi cikisma, Geta'nin mesajini dogru duzgun okuyup, biraz da hazircilik yerine kesfetmeye calissaydin coktan cozulmus olurdu sorunun.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] bakin ben kimseye cıkısmam sahşıma bişiler soylenmedikce ben ge-ta kesinlikle cıkışmadım yanlış anlaşılma olmus ben sadece flagg işinden pek anlamam acıkcası ve o şekilde değil de biraz daha acıklayıcı olması acısından bunu yazdım inşallah bu yanlıs anlaşılma duzelir... herkeze saygım var herkez de boyle davlanmalıdır zaten yardımlarınız için sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 arkadaslar inanin cok canımı sıkıyor bu olay bi yardımcı olun lutfen biraz daha acıklayıcı olun bi sefer bu işlem yapıulınca duzelecekmi (.flag 0) bi de bu eternal drake undead horse felan bunlarda save alınca otamatik binekten iniyor nasıl duzeletecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 scriptlerde delay time mı var ? sil o scripti adam akıllı bişi indir.[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 sorunu buldum ne oldugu olay scripts boılumden cektigim bi scripts den kaynaklanan bişi bu freeze time scripts i soyle fizzle olunca freetime durması için ekledigimiz.. ON=@Fail SPELLDELAYFAIL bu bolum yuzunden oluyor altına SRC.FLAGS 080000000 ekledim zaman sorun duzeliyor fakat bu seferde binek yokken sorun oluyor sanki binek uzerindeymis gibi oluyor yardım ederseniz sevinidirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 cevap yok mu ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar