gellidus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 1956 Haziran Moskova,Peredelkino Nazım Hikmet [Bu mesaj homoid tarafından 02 Şubat 2003 02:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ghaldszar tarafından 02 Şubat 2003 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Nazım Hikmet niye Rusya'ya gitmişti??[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 canı sıkılmış ondan gitmiş... bunları bile bilmeyenler yaşamasın bence aç arat hayatını oku bari adamın utanç abidesi.[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ne diyosun sen ya adam gibi soru sorduk. Belki ilgili değilim bu konularla, sana ne?[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Özür diliyorum ama ülke ve tarihi hakkında az biraz da olsa birşeyler bilmek gerekir diye düşünüyorum. Tamam sana Taylan Özgür (bir sınıf arkadaşımın ismiydi ve isminin anlamını-kökenini benden öğrenmişti :-) )kimdir diye sormuyorum ama Nazım Hikmet hakkında da insan yüzeysel olsada birşeyler bilir yani. Tabii ki yaratılmak istenen popüler kültür bunlardansa Tarkan'ın bugün saat kaçda tuvalete gittiğini bilmeyi çok daha kıymetli bir bilgiymiş gibi sunuyor ya sizi de suçlayamıyorum.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gellidus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Nazım Hikmet neden rusyaya gittiğini öğrenmek istiyorsan Romantik Kominist isimli bir kitap şuan evde değilim yazarını bilmiyorum biyografi yani Nazım ın hayatını anlatıyor. Ha küçük bir bilgi rusya ya gitmedi kaçtı ...[hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa İlgi Alanları Karalama Defteri Şeytan a Mersiye × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ne diyosun sen ya adam gibi soru sorduk. Belki ilgili değilim bu konularla, sana ne?[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Özür diliyorum ama ülke ve tarihi hakkında az biraz da olsa birşeyler bilmek gerekir diye düşünüyorum. Tamam sana Taylan Özgür (bir sınıf arkadaşımın ismiydi ve isminin anlamını-kökenini benden öğrenmişti :-) )kimdir diye sormuyorum ama Nazım Hikmet hakkında da insan yüzeysel olsada birşeyler bilir yani. Tabii ki yaratılmak istenen popüler kültür bunlardansa Tarkan'ın bugün saat kaçda tuvalete gittiğini bilmeyi çok daha kıymetli bir bilgiymiş gibi sunuyor ya sizi de suçlayamıyorum.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Nazım Hikmet neden rusyaya gittiğini öğrenmek istiyorsan Romantik Kominist isimli bir kitap şuan evde değilim yazarını bilmiyorum biyografi yani Nazım ın hayatını anlatıyor. Ha küçük bir bilgi rusya ya gitmedi kaçtı ...[hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar