jacabo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 ya sımdı ablam 1 ay sonra ıngıltereden gelıyor 1mbıt baglantı war gelırken herseyı cektırıyım ıstıyorum southparkları bıtrıtırdım bı ama ben dahada ıstıyorum :p sole bana newbıelere balon toigindeki gibi guzel anıme leri ve mumkunse torrent linlerinin verebilirmisiniz ayrıyetten simpsons friends gıbı dızılerınde torrent lınklerı olur hem ben faydalanıyım hemde baskaları faydalansın sımdıden saolun[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bana spidermanleri çekse ya. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 walla bana torrent lerı verın bıran once cektırıyım :p ucak bıletı tarıhı 24 aralık 1 ay war :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 yahu nedir bu "armut piş ağzıma düş" mantığı. 2 saniye search etsen, paticikte aratsan bit torrent diye neler neler çıkacak... hey allahım ya[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 sabo yapmadımmı sanıyosun alla alla sınırlendırme ya fazla torrent le ılgım ve bılgım olmadıgı ıcın ıstıyoum[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 evet belli ne kadar araştırdığın, bonecrusher'ın açtığı topic'i de baya baya okumuşun ya sorma 2 saniyeni ayırıp okusaydın herşeyi anlardın bit torrent ile ilgili.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 he sabo he ne dıyım yanı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 biraz araştırma yapsaydın.... http://www.paticik.com/forum/view.php?id=47114[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar