Solonor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 açın çabuk! :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Playlist: 1)Enter Sandman 2)One (çalmasalar daha iyiymiş öyle bi kısaltmışlar ki ben tiksindim one dan 3 dakka falandı) 3)Nothing Else Matters 4)Until It Sleeps 5)Memory Remains 6)Frantic 7)Mama Said 8)Fuel 9)St. Anger 10 u kaçırdım yanlız şunu söylemeden geçemeyeceğim. Metallica gibi bir grubun Mater of puppets, fade to black, sanitarium ve bunu gibi (daha aklıma gelmeyen kaç tane şarkı var muhteşem ve bu listede ilk üç teki şarkılar haricinde daha iyi olan) şarkıların klibi yok diye gösterilmemesinden dolayı MTV yi kınıyorum. Insanlara metallica diye pop dinletiyolar.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Numb Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 *!acaba bu forumda metallica rulazzzzz metallica suxkckckxkc şekline yürürmü diye merak eder*[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono?
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Enter Sandman, One, Nothing Else Matters, Mama Said, Memory Remains, Unforgiven II, Whiskey In The Jar felan güzel şarkılardır..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Ya biraz alakasız olucak ama "One" Şarkısının Cenk-Erdem Versiyıonuna hastayım yaa.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ahuaha evet bu dünya bizim onu sevelim tükürmeyelim heyy :D [edit: onu nereden çekebilirim bilgisayara??] [hline]Gitar Nubisi [Bu mesaj shapshal tarafından 21 November 2003 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 said: shapshal, 21 November 2003 20:33 tarihinde demiş ki: ahuaha evet bu dünya bizim onu sevelim tükürmeyelim heyy :D [edit: onu nereden çekebilirim bilgisayara??] [hline]Gitar Nubisi [Bu mesaj shapshal tarafından 21 November 2003 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Dur Sitesi vardı da unuttum simdi. Bulursam Linkini koyarım.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Aha Buldums Ama Once uye olman gerekiyor. Aha Burdan Digerlerinede Ulaşabilirsin![hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
Öne çıkan mesajlar