Uragano Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Merhaba arkadaşlar.Sphere i sildim tekrar nebula scriptleriyle kurdum ama skill menüleri nebulanınkiler değil.Nasıl ayarlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 sphere ın orjinal scriptleri duruyorsa çakışır, calısmaz. o scriptler olsun diosan sphere ın kendi scriptlerinin hepsini siliceksin scripts klasorunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uragano Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 İşte o dosyaları bulamadım.Adları ne biliomusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Sen sil scripts klasorünü, kopyala nebulanın scripts klasorünü tamam işte..[hline]Ben Ice , Black Ice!.. PaSCaL21, 15 November 2003 23:03 tarihinde demiş ki: yeniyim ama seviyeliyim.. ------------------------------------- Bana mail mı atcen? Bu da MSN koç --> [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar