quakerthewhite Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Merhaba arkadaşlar.. Sormak istediğim şey shardımda bir vendora yeterli yakınlıkta iken çift tıkladığımda buy menu nasıl cıkarırım? Bu konu hakkında daha önce bir thread açılmış fakat ben yeterli bilgi alamadım veya anlayamadım.. Bu scripti bulursam nereye nasıl koymam gerekir? (Misal: spheretables.scp içinde eof üstüne koymak yeterli gibi..) Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 vendorlarin chardef'lerindeki on=@dclick'leri var. onlara hear buy ekleyin.[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Bronx C/P : On=@DClick if ( < 4) && !(&statf_dead) if (( == brain_vendor) || ( == brain_animal_trainer) || ( == brain_healer)) hear buy return 1 endif endif[hline]Ben Ice , Black Ice!.. PaSCaL21, 15 November 2003 23:03 tarihinde demiş ki: yeniyim ama seviyeliyim.. ------------------------------------- Bana mail mı atcen? Bu da MSN koç --> [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 vendora 2 tıkladıgında canta acmak icin pack komutunu kullan buy olayını sölemişler zaten hear buy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar