umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 arkadaşlar ben izmirde adsl ye başvurdum bana 204 . sırada olduğumu sölediler nasıl ne kadar zaman alır ortalama ne zaman kavuşurum adsl me bide forumlarda bana şöle güzel adsl modemi anlatacak bi link verirmisiniz hangisi iyidir falan[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 1. Kişinin Eno olduğunu varsayarsak İzmirde ve Enonun hala ne zaman alacağı belli olmadığına göre sen biraz bekleyebilirsin.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Long long time ago.... ehm Neyse.. :) Hangi semtte bu sıradasın? Balçovada isen, 190 yada 290 port açılacak. Sayıyı tam bilmiyorum. Demin yine telefonla görüştüm. Çalışmalar hızlandı dedi kadın. Ve hep umutsuz konuşan kadın, bu kez umutluydu.. İnsanların neler düşündüklerini seslerinden anlarım.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 :) en geç 18 kasım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 banada dedikleri usta bu ay içi kesinde nezaman oldugu belli degil.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 he ben de aradım(ankara)adsl için ne zaman isterseniz 3-4 içinde hallederiz dediler. izmir de niye böyle ya?[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 walla ne kadar hızlı olursa iyidir f. altaydayım[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Wlala ben samsundayım suan burda 280 port acılmıs sanırım 250 baswuran war yanı bosta port bıle war sanırım bayramdan sonra baslanıcak dagıtılmaya.[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 yazın temmuzda gelir :)[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ya bu adsl yi almak icin eve kablo hatti doseli olmaz zorunda dimi? yada degilse nasi oluyo?[hline]ben almiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 said: quamor, 15 November 2003 02:44 tarihinde demiş ki: ya bu adsl yi almak icin eve kablo hatti doseli olmaz zorunda dimi? yada degilse nasi oluyo?[hline]ben almiyorum kablo hattı gerekmiyor adsl telefon hattı üzerindendir eger oturduğun yere bağlı telekom santralinde adsl varsa bağlanabilirsin.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 *! telefon açıp sıra sizde adsl'inizi bağlıyalım mı diyen kadını şarlamasını hatırlar,içine dolan huzurla birlikte yeni maceralara yelken açar*[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... [Bu mesaj Mighty_THoR tarafından 16 November 2003 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 yoksa sen izmirdesin ve sana bağlamak için aradılarmı? bide ben evde yokken ararlarsa noolur[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 yarın balçovadaki portlar açılıyor. haberiniz olsun[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 yaww nasıl sinir oldum şunlara yaa ne biçim iş bu yaa 128 artıyo 256 ucuzluyo özellikle bağlantı ücretleri oha denecek biçimde artıyo[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 fiyatlar normal öle aşmış fiyatlar değil yani kablo da 65 milyon[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 hayır beni sinir eden 128 in artması[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar