Gilean Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Evet 14-15 Haziran'da Almanyada bg festivali var..bgnin yaninda iced earth ve bir suru meshur gurup sahne alacak..14 haziran aksam saat 22.30da bg sahneye cikicak ve konserin bitisi belli degil..yani tam bir festival..valla ben okulu kirip gitmeyi dusunuyoru..m[hline]Experience My Dead Side
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 abi haberim war benim baya bir zamandır lakin sorun şu ki nasıl gidiceksin oraya ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Gilean Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 valla gerekirse para biriktirip uçakla giderim ama giderim yani.. sende gel..bir gitme yolu bulalım..[hline]Experience My Dead Side
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 vize diorum vize para sorun diil. doggy de gelir zaten.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Gilean Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 sly ya bir icqunu versene..konuşalım..şimdi ben mp3 yüklüorum..konuşmak zor oluo..[hline]Experience My Dead Side
HellHound Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 13-14 Haziran Cuma ve Cumartesi aksamlar BG iki farkli setlist ve iki aksami kapatan grup olacak... sahsen gitmek icin can atmaktayim bulacam bi yolunu[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Mirage Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ah ÖSS ah, kıracam kafanı bekle 3 ay kaldı.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz
LethE Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 kameraya ckeersiniz biz de boş boş bakarıs :([hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
HellHound Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 dvdsi cikacak festivalin ilerki tatillerde
Öne çıkan mesajlar