Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ethernet gartı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler bu kartı kablocular takabiliyormu yoksa bayrama yetiştiremiycemmi ben bu işi?(yani al kasayı Kadıköy'e git ethernet kartı taktırcam diye, bombalı saldırıya uğra fln)[hline] Part metal, part bone and all death..

I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Mesaj tarihi:
ben pek anlamam küçük bir tutorial yapsan güzel olur[hline] Part metal, part bone and all death..

I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Mesaj tarihi:
hmm peki alsam adamlar arayınca biz gelioz diye bende ethernet kartı var ama monte diil desem döverlermi?[hline] Part metal, part bone and all death..

Mesaj tarihi:
hehe
Israrla diyorsan ben bunu takamam, adamlar gelmeden haber verme ethernet kartı takılı değil diye.
Adamlar gelince mecbur takarlar... :)
Mesaj tarihi:
Ama tabi kartı alıp evde hazır bulundurman lazım.
Adamlar "ya şimdi bu adamda ethernet kartı yoktur, yanımızda götürelim hayrımıza" demezler :)
Mesaj tarihi:
tamam o zaman yarın bir ethernet kartı alırım evde bulundururum. Adamlar kesin monte edermi?[hline] Part metal, part bone and all death..

Mesaj tarihi:
valla etmek zorunda değiller....
adamlarin işi gücü var , tahminen her eve 15-20 dk gibi max bi süre ayiriyorlar .. sırf size gelip saatlerce çay kahve içmiolar ...
ha dersiniz ki 2-3 dk da takar driverini yükler ... derim İNŞALLAH ... ne ethernet kartlari gördüm saatlerce uğraştiran ...[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3
  • Yeni Oluştur...