Gulay Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ATI rodeon en son driver ini yukledim, simdi oyuna girince tum insanlarin surati ya simsiyah yada garip renklerde, sadece suratlar.. Bu konuda yardimi olabilecek olan var mi? Yani bir yerlerde 3d setuplari ile falan mi oynan lazim? fikri olan lutfen yazsin. ben caresis kaldim. Gulay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Bendeki sorunun aynısına benziyor.Bende yüzler simsiyah değildi ama göz yerinde simsiyah boş soketler vardı hehe Swg support Burda ne söyleniyorsa yaptım , artık sorunsuz çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 arnaviscaa ile konus oda radeon kullanıyor donanım bılgısıde ıyıdır, yardımcı olur. nvıdıa olsaydın ben solerdım ama radeon ılgınc bı alet ayarları tutturana kadar bıraz uzuyor.[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ..catalyst 3.9 sorunlu bi driver..bende de cok problem cikardi cat 3.7 ye dondum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 sorunu tekrardan eski driver a donerek halletik. ilginize ve yardimlariniza tesekkurler -) Gulay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Suratlarda cidden problemler var,mesela bende fx 5600 var,oynarken burun kısmında arada sırada texture lar filan yok oluyordu.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 her yeni cikan driver a atlamayin hemen :)[hline]Arnaviscaa Eclipse - R.I.P Teras Kasi Master / Master Gunfighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Ben windows dan update ettim, orda driver kisminda mart 2003 driver vardi, sonra resmi ati sitesinden en son versiyonlari yukledim ve problem cikti, windows update den gene duzelttim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar