Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe nereye koşuyor?

Blackeagle

Öne çıkan mesajlar

said:
Blackeagle, 08 Mart 2003 09:49 tarihinde demiş ki:
said:
Simofle, 08 Mart 2003 00:49 tarihinde demiş ki:
Sanane Fenerbahceden,sen bak kendı takımına.Adama bak ya sırf kıl etmek amaclı forumlar acmıyormu delı oluyorum bu 42 bucuk yasındakı adama.[hline]Simofle

[b]O 55 bin sosisliden biri

-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
açtıım forum deil thread,"cahil insan.."(biri böyle saçma konusuodu da sen miydin kimdi hatırlamıyorum)[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir...

Yahu bu neyın tavrıdır ya sımdı bende sana ana avrat duzmu gıdeyım,sana serefsızmı dıyeyım?[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden biri
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Simofle, 08 Mart 2003 10:31 tarihinde demiş ki:
said:
Blackeagle, 08 Mart 2003 09:49 tarihinde demiş ki:
said:
Simofle, 08 Mart 2003 00:49 tarihinde demiş ki:
Sanane Fenerbahceden,sen bak kendı takımına.Adama bak ya sırf kıl etmek amaclı forumlar acmıyormu delı oluyorum bu 42 bucuk yasındakı adama.[hline]Simofle

[b]O 55 bin sosisliden biri

açtıım forum deil thread,"cahil insan.."(biri böyle saçma konusuodu da sen miydin kimdi hatırlamıyorum)[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir...

Yahu bu neyın tavrıdır ya sımdı bende sana ana avrat duzmu gıdeyım,sana serefsızmı dıyeyım?[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden biri
istiyosan git,izmire çıkarma yapacaz,bekle bizi...[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir...
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın dedıkelrıne bakın ya,forum eskıyası oldu cıktı.Nerden geldın be adam buraya.Nerden buldun burayı.Gıtmeyen serefsızdır dedın,yuzsuz yuzsuz hala burdasın.Bundan sonra takıl sen,ben agzımı bozucam ama senın yuzundende banlanmak ıstemıyorum.[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden biri
Sosyal ağlarda paylaş

Daaaaaaayyyttttt !!!

kavga etmeyin :(

Fenerbahçe de Aziz Yıldırım Dönemi bitmeli bence. Adam borsaya giricez dedi Türkan Sabancıyı küstürdü. İstifa ettirdi. 5 milyon$ yakın bi parayı uçurdu böylece.
Kemal Dinçer i istifa ettirdi. Çok da başarılı bir yöneticiydi.
Sırf gösteriş uğruna Ortega yı aldı. Rüya takım kurucam dedi kurmadı.
Stadın yarısını ise başka biri yaptırmış. Aziz yıldırım ın payı çok azmış bunu hüsnü Çil yazmıştı.
Ortega gitti . Revivoyu küstürdüler. Gs ye kaptırdı. Vlademir boş çıktı. Rebrov yerinde transfer oldu.
Oğuz Çetin çok yanlış bir kişi.
Mustafa Denizli ve Lorant ın kuyusunu kazıp onları istifa ettirten Oğuz Çetin dir.
AYrıca Diyarbakır maçında 3 gol yenmesi ise Tamamen Oğuz Çetin in planıymış (Fb li yönetici var tanıdık o söyledi)Oğuz Çetinin o takımda oynadığı çok oyuncu var.

Ama birşey var.
Fenerbahçe son maçta ilk yarıdan çok daha öte bir futbol oynuyor.

Asıl bizim (bjk) durumumuz nolucak? Trabzon Deplasman Gb deplasman.
Bu maçlarda puan kaybetmessek. Şampiyonluğu garantileriz.[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro

Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ.

Sosyal ağlarda paylaş

Mislarla,muslarlamı ugrasıcaz?
Cok kesın konusmussun bazı konularda,ne o kımsenın bılmedıklerını senmı bılıyorsun?Stadın yarısını baskası yaptırmısmısmısmısmıs,hadı ordan be sende.Her denılene ınancakmıyız.Hatta Azız Yıldırım dıyes bırısı yok,saka yapmıslar bıze.[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden biri

[Bu mesaj Simofle tarafından 08 Mart 2003 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Simofle kusura bakma ama sen okumayı bilmiyorsun yada okuduğunu anlamıyorsun.
Senden çok şey bildiğim kesin.
Ben orada o lafları kimin söylediğinide yazdım. Tutupda bu kadar otoriter olan kişilerin yalan söyliyecek halleri yok.
BU adamlar şarkıcımı böyle söyleyerek gündeme gelsinler.
Ben bir Fb yöneticinin bana söylediğini söyledim birde Hüsnü Çil in yazısını aktardım.
Ama kusura bakma sen okuduğunu anlamıyorsun.[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro

Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Simofle, 08 Mart 2003 12:18 tarihinde demiş ki:
Adamın dedıkelrıne bakın ya,forum eskıyası oldu cıktı.Nerden geldın be adam buraya.Nerden buldun burayı.Gıtmeyen serefsızdır dedın,yuzsuz yuzsuz hala burdasın.Bundan sonra takıl sen,ben agzımı bozucam ama senın yuzundende banlanmak ıstemıyorum.[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden biri
zaten goruscez ya o zaman azini bozarsin..(yürekliysen-hani ben şerefsizim ya...)bu konu kapansın burda,zamanı gelince halledecez zaten simofle,bu kadar içinde kalmasin...[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tarist_Windveil, 08 Mart 2003 17:46 tarihinde demiş ki:
Tehdit etmeyin kimseyi.
...
Aziz Yıldırım,bence tamamiyle iyi niyetli hareket ediyor.(veya medya öyle yansıtıyor)Fenerbahçe için çok çalıştı,kimse bunu gözardı etmemeli.[hline]Beni sevmeyeni Dani Filth kovalasın.
aziz yıldırım belki çok çalıştı ama saçma çalıştı..teknik direktörün istemediği bir adama 22 milyon dolar verip istediği adamlara "param yok" diye burun kıvırdı..sen real madrid misin yıldızlara para akıtıyosun?önce bi başarılı ol,kadronuu oturt,avrupa'da söz sahibi ol...[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tarist_Windveil, 08 Mart 2003 17:54 tarihinde demiş ki:
Evet,Real Madrid gibi takım.[hline]Beni sevmeyeni Dani Filth kovalasın.
çok haklısın..bence real madridle kıyaslanamaz bile çok daha iyi... :) ne kadar komiksiniz yaw..[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blackeagle, 08 Mart 2003 17:56 tarihinde demiş ki:
Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir...

Sen daha komiksin =]

Ölüm kalım meselesinden daha önemli..hm
Kaptırmayın kendinizi fazla..Herşeyin fazlası zarar.[hline]Beni sevmeyeni Dani Filth kovalasın.

[Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 08 Mart 2003 18:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tarist_Windveil, 08 Mart 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
said:

Sen daha komiksin =]

Kaptırmayın kendinizi fazla..Herşeyin fazlası zarar.[hline]Beni sevmeyeni Dani Filth kovalasın.

[Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 08 Mart 2003 18:02 tarihinde değiştirilmiştir]
beşiktaşın diil..kendimi fazla da kaptırırım..nedir yani?[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tarist_Windveil, 08 Mart 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
said:

Sen daha komiksin =]

Bız onu boyle kabul ettık,sende et.Yapılcak bısey yok.Sereflıdır kendısı ama :) Ha unutmadan 42 yasında aman ha,bıde devamlı kırar,yıkar adam dover.O carsılı aman haaaaaaaaa[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden biri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...