SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Yeni kadro yeni turne Ankara Saklıkent Buda link[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 valla kaçmaz ama istanbul da diil ki ankaraya n asıl giderim ben ya. =([hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Fragrant Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 hobaaaaaa kaçmaz valla.. ama o kadar dev isimler sığmaz saklıkent'e...[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!!
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 neden ankaraa nedeen nedeeennn![hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 ya tur düzenleseler ankaraya günübirlik... bu konser kaçmaz,kaçmamalı.Bilet fiyatları kesin astronomik olur kesin
Fragrant Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 çünküüüüü Ankara başkent..valla Atatürk yıllar önce vermiş kararını saygı duymak lazım... :)[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!!
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 g3 ne abi? şebnem ferah yoksa ben gitmem.. ha bu arada sizin orası züppe bebe kaynıyor diye en ünlü rockerlar kemancı bar mıdır nedir oraya gidiyor. İşte sizin için sıradan bir gecedir belki Aylın Aslım, Özlem Tekin, Teoman felan... Ama Özlem Tekin'in ankaraya gelip konser vermesi olaydır, 40 yılda birlik bir rastlantıdır mucizedir.. Ha ya da Ankara'ya her gün Blind Guardian, Metallica, Ricky Martin geliyor da, o kadar sıradan bir olaydır da, ben duymuyorumdur, olabilir. Ama hiç sanmıyorum..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz.
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 G3 2004= Joe Satriani Steve Vai /the master =p) Yngwie J. Malmsteen kaçmaz![hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 kaçmaz gidilir[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen!
scheize Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 - [Bu mesaj scheize tarafından 17 November 2003 18:17 tarihinde değiştirilmiştir]
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Şahsi kanımca Ankaranın Hard Rock Heavy Metal dinleyicisi Türkiyenin herbitarafını dörde katlar. Ankara yıllarca cıvıklığın uzağında bir şehir olup kültür ve sanat hadiselerini insanlar gerçekten ilgilendikleri için takip etmekteler. Ayrıca Türkiyedeki en köklü Rock kitlelerinden bir tanesidir Ankara. Adamlar mecburen çocukluklarından beri Toto, Judas Priest, Journey, Van Halen gibi şeyler dinleyerek büyüdükleri için bir şartlı reflekste söz konusu olayda. Ankaralı iidir Ankaralı Rocker en iyidir.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 ankara rulz kısaca :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 yemişim ankarayı. lakin biriniz kalcak yer ayarlarsa gelir izler kalırız icabında. rulz olan bişiler varsa paticik ve sadbutcher diyebiliriz..[hline] ..scripta manent
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 ne dyim ankaralıların gözü aydın :([hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control?
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 malmsteen'in yaptığı gibi yapsa bunlar da saklıkentten sonra bi de istanbula uğrasalar. aah ah. ne de güzel olurdu! gereksiz bilgi:18 nisan 2003te malmsteen yine ankarada aynı mekanda konser veriyodu yannış hatırlamadıysam.. hmm.. bakalım 2005'te nolur :)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! [Bu mesaj Kenderleme tarafından 17 November 2003 22:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Üçünüde sevmiom ben bu adamların Hadi Malmsteen güzelde o petrucci yokmu! Ankarada olduğu iyi olmuş bence, herşey istte oluyodu ankaradakilere ayıp oluodu[hline]Avatar...
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 delano ben bu tarihleri tek sitede deil başka sitede de gördüm, hatta müjde, 19nisanda da bostancı gösteri merkezinde olacakları yazıo bazı sitelerde, snn bahsettiğin olay nası omluş bilemiycem şimdi garip bi durum oldu[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control?
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 19 nisanda bostancıda olacağı da yazıyosa kesinlikle delanın dediği gibidir çünkü 18 nisan 2003 ankara saklıkent 19 nisan 2003 istanbul bost. göst. merkezinde konser vermişti malmsteen. sene karışıklığı olmuş sanırım :)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Ordaki eleman benim üniversiteden arkadaşım olur (Anıl Ergin) dolayısı ile yanlışlık olduğu doğrudur. Adam o maili saklıkente atmadan önce biz mailleşiyorduk. Hep düzgün haber veremiyorum kusura bakmayınız. Heveslendirdim hepinizi.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. [Bu mesaj SadButcher tarafından 18 November 2003 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 rusyada olsam bile o konseri izlemek icin ankaraya giderdim.[hline]icq : 39990910
Dragonchaser Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Zaten G3 2004 Tur programı official olarak açıklanmadı. Bi kaç yabancı sitede yazıyo ama kesin mi bilinmez. Ne zaman www.satriani.com 'da görürüm o zaman inanırım. Ancak böyle bi konser olması halinde kesinlikle İstanbul'da da olur eminim.. Ve eğer Avrupa'da tur düzenliyceklerse de kesinlikle Türkiye'ye de getirilmeli bu adamlar.. Cidden inanılmaz bi konser olur; kaçmamalı![hline]ROCK N' ROLL FOREVER!
can Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 eheh, bu karışıklık 2-3 hafta önce bana olmuştu hatırlarsanız. onlar 2003'ün programıydı.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Öne çıkan mesajlar