Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Explorer'da garip bir sorun


fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Bu sabahtan beri internet explorer'da herhangi bir linke başka ekranda aç seçeneği ile tıklayınca veya o link zaten bunu otomatik olarak yapıyorsa yeni explorer penceresi açılıyor ama pencerenin içi sadece şefaf bir şekilde arkaplanda ne varsa onu gösteriyor, hiç bir bilgi gelmiyor. Bunun sebebi hakkında bir fikri olan varmı?

bu arada explorer 6.0 service pack 6 sp1 çekilmiş durumda ve onda onar seçeneğini denedim. Güvenlik ayarlarını medium'a getirdim ama banamısın demedi.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ad-aware ile taradım bir sürü şey buldu :-) Neyse sonuçta en ufak bir düzelme olmadı. Explorer'ı yeniden kurayım diyorumda eski versiyonu kurdurtmuyor bu salak şey, bunu da kaldırtmıyır. direkt 6.0'ın bir kurulum programını da bulamadım, bütün windows'u baştan yüklemekte istemiyorum. Bilen varsa linkini atabilir mi?[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...