Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siz de son Pathden sonra Crash oluyormusunuz?

Gulay

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Ben son sehir patchinden sonra her gun istisnasiz, bir iki kre crash oluyorum. Sebepsiz yere ekran donuyor, ve hic bisey yapamiyorum, mecburen hard reset atamam gerekiyor, Oyuna girince de butun setup bozulmus oluyor, bu yeni bir bug midir? yoksa benim bilgisayar mi buglandi?

Tarkan
Sosyal ağlarda paylaş

Crash sorunu su an herkeste var. SOE forumlarinda 10 sayfaya ulasmis bi thread var su an SOE'den sadece bi kisi bisiler yazmis uzun suredirde cevap yazan yok. Yeni patch ile gelen bir sorun oldugu ortada, yakinda fixlerler insallah.

Jedi 'ın bi BH ile kapisirken crash yedigini dusunsenize ... :p adam ne kufur eder ama lol[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy
Or-ema in Kettemoor Galaxy

[Bu mesaj Stream tarafından 19 November 2003 07:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

walla banada hergün 1 kez oluo ama çözümünü buldum gibi.. 2 kere denedim oldu..
oyunun windows'a dönmesi için windows key i full screende çalışır duruma getirin options dan... sora oyun donduğunda windowsa dönüp tekrar geri gelin oyuna.. herşey hareketlenmiş oluo.. en azından bana 2 kere çalıştı.. :P[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
Eatar Pyrea :: Kettemoor
Sosyal ağlarda paylaş

cok nadir olmakla beraber son patch den sonra bende benzer durumla karsilastim. bi miktar hata oldugu gayet acik , hic yavaslamayan oyun kalabalık yerlerde yavaslamaya basladı ve crash problemi bas gosterdi dorudur bu genel bır hata olmalı. sıstemımde xp yuklu oldugu ıcın belkı daha rahat cozebılıyor olurum cunku oyun kıtrlensede sıstem kılıtlenmedıgı ıcın xp desktop'a alt-tab ile donup oyuna tekrar gerı donersenız crash problemı dırek cozulmus oluyor bende ancak neden se patch sonra cıddı pıng problemı yasamaya basladım. sanırım aynı zamanda server stabılıtesını de bı sekılde kaybettıler gıbı gelıyor.[hline]sad
eclipse - BountyHunter
R.I.P

fade
FarStar - novice weaponsmith
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...