Gulay Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Selam, Ben son sehir patchinden sonra her gun istisnasiz, bir iki kre crash oluyorum. Sebepsiz yere ekran donuyor, ve hic bisey yapamiyorum, mecburen hard reset atamam gerekiyor, Oyuna girince de butun setup bozulmus oluyor, bu yeni bir bug midir? yoksa benim bilgisayar mi buglandi? Tarkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Banada oluyor, özellikle kalabalık yerlerde. Bugün 5 kere restart atmak zorunda kaldim. Bazen de fps 1 e düşüyor 2-3 dakika sonra düzeliyor.[hline]uo-ao-tfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Crash sorunu su an herkeste var. SOE forumlarinda 10 sayfaya ulasmis bi thread var su an SOE'den sadece bi kisi bisiler yazmis uzun suredirde cevap yazan yok. Yeni patch ile gelen bir sorun oldugu ortada, yakinda fixlerler insallah. Jedi 'ın bi BH ile kapisirken crash yedigini dusunsenize ... :p adam ne kufur eder ama lol[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Or-ema in Kettemoor Galaxy Icq :. 802222 [Bu mesaj Stream tarafından 19 November 2003 07:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ben buraya yazarken launchpad'i fixlemisler (lauchpad ile ilgili crashlerde oluyormus). yakindir herhalde oyundaki crashin fixlenmeside.[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Or-ema in Kettemoor Galaxy Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 walla banada hergün 1 kez oluo ama çözümünü buldum gibi.. 2 kere denedim oldu.. oyunun windows'a dönmesi için windows key i full screende çalışır duruma getirin options dan... sora oyun donduğunda windowsa dönüp tekrar geri gelin oyuna.. herşey hareketlenmiş oluo.. en azından bana 2 kere çalıştı.. :P[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Bende o olay ses kartından dolayı oluyordu.On board ses kartı dandik bişey yani..Gerçi bende her oyunda arada sırada oluyor ama swg baya ram,ekran kartı hafızası falan filan yediği için onda daha çok oluyor.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 cok nadir olmakla beraber son patch den sonra bende benzer durumla karsilastim. bi miktar hata oldugu gayet acik , hic yavaslamayan oyun kalabalık yerlerde yavaslamaya basladı ve crash problemi bas gosterdi dorudur bu genel bır hata olmalı. sıstemımde xp yuklu oldugu ıcın belkı daha rahat cozebılıyor olurum cunku oyun kıtrlensede sıstem kılıtlenmedıgı ıcın xp desktop'a alt-tab ile donup oyuna tekrar gerı donersenız crash problemı dırek cozulmus oluyor bende ancak neden se patch sonra cıddı pıng problemı yasamaya basladım. sanırım aynı zamanda server stabılıtesını de bı sekılde kaybettıler gıbı gelıyor.[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 oyun kilintlendiginde, hic bisey calismiyor, alt + tab da dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 evet bazen makinayı crash edecek derecede sorun çıkarabiliyor. 2-3 dakikalık aşırı lag ile de karşılaştım.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 sacmalik hic bir lag yokkken fps 25 civari iken (kirsal alanda ve her turlu gragfik detay kapali iken) bir anda kilitlenmek, sizi bilmem ama bende, hic bir sey calismiyor, mecburen power dugmesinden kapatmak gerekiyor, acayip sinir bozucu bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar