Chemical Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Ankara'daki paticik aktiviteleri varsa paintball gibi katılmak isterim bayram günü yapsak bişi:)[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ehuhe :) ikiniz bir şehire sığamıyorsunuz hakkaten yaa[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 tabi sığamayız :) ben de cmt istanbula dönüyorum doğacık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 biz senden mi korkucez len... bu arada ankarada toplanmayı düşünüyorum da herkesin bir işi var.. işi olmayan da tatile gidiyor ankara dışına... azmodai felan da cevap vermeye bile üşeniyor..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bayram tatili full ankara'dayım yarın öğleden sonra yola çıkıcaz.. duyrulur bone hade koçum =P[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar