darklife Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 selam arladaslar benım oynadıgım server run uo dıye bırsey yukledı server a ve butun sorunlar bun dan sonra basladı ya server da kı yazılar okunmuyor npc ler den bırsey almayacalısın ca da yıne hata mesaj ı verıyor ve okunmuyor ben de staff arkadaslara sordum ve bana uopatch yapmamı soyledıler bende dedıklerı gıbı yaptım ama patch yapar ken hata verıyor bu da uopatch yaparken yazan mesajlar Connecting to patch server 159.153.197.91:8888 Connected to patch server Diverting to 159.153.196.60:8888 Connecting to patch server 159.153.196.60:8888 Connected to patch server Reading message Displaying message Done displaying message Exchanging version information with patch server Received file name "gold_win32_2-0-8.rtp" of length 841030 Received file name "gold_win32_2-0-8.pat" of length 17 Getting required files Sending request for file "gold_win32_2-0-8.rtp" of size 841030 Receiving "gold_win32_2-0-8.rtp" Reading file "gold_win32_2-0-8.rtp" of size 841030 as file name "patchgold_win32_2-0-8.rtp" Read a total of 841030 bytes Sending request for file "gold_win32_2-0-8.pat" of size 17 Receiving "gold_win32_2-0-8.pat" Reading file "gold_win32_2-0-8.pat" of size 17 as file name "patchgold_win32_2-0-8.pat" Read a total of 17 bytes Processing files Applying patch patchgold_win32_2-0-8.rtp on path . Error applying patch Error during session Your client may not be the most recent version. You may be able to play the game with your current client. Click OK to play the game or Cancel to abort. NOT:ben uo ınternet ten ındırmıstım lutfen yardım arkadaslar sımdıden herkese yardımların dan dolayı tesekurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Sen sanirim Renainance kullanıyorsun. Git bir CD ciden AOS surumunu al kur yoksa patch yapman baya zaman alir ki arada olusan veri kaybi olunca sorunlar olusuyor.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 baba ben G.antep deyım ve buoyunu bulmam 4 ayımı aldıınternet ten burdakı hıc bır cd cıde bu oyun yok yanı bu tur oyun yok benı cafede goren herkes manyakmısın bu nebıcım oyun dıyor yanı bur da bu nun cd sını bulamam baska bır yol yok lutfen yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Bizde bu oyunu ilk gordugumuzde oyle bir tepki vermiştik şimdi şu halimize bak hehehe o zaman abi internetten satın alcaksin yada download yapacaksin.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 bab zaten ınternetten ındırdım bu elımdekını ya bu patch ı ındıre bılecegım bır yer fılan yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 tek yol autopatch ancak oda zaman alır ve sende hata veriyor . belki gelmiştir cd cilere. bir araştır . Age Of Shadows alcaksın . ama yoksa gir osi coma internetten sipariş et . yardımcı olamadım kusura bakma :([hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| [Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 canın sagol sun kardes cevap yazman yeter bır yolunu buluyuz ısallah olmasa server ı bırakmam gerekıcek:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar