HellHound Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 bugun 05.30'da ntv'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 tüh ya iyi maçmış gene kaçıracaz[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 oha deli maç yatıp o saattemi kalksam of netcem simdi ya[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 sabah 8'de yatmanın yararları ahahha[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Sabah 6:30 da kalksaydın gorurdum ben senı saat 8 de :D ZZzzZzZzzZzZz[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 pof gozler patlamaya basladı ama dayanacam iman power![hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Neskayfe 3u 1 aradayi kesfedenin ellerinden opmek istiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ilk yari 45er Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mac Sonucu: Pistons: 89 Lakers: 94[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 mehmet okur bugun iyi degildi gerci sonlarini izleyemedim ama ben hucumda etkili bulamadim keza savunmadada top kaybi ve shaq a mudafaa yapamayişida cabasi. haketti lakers[hline]ben almiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Son saniyelerde 3 tane 3lük kaçırılırsa yener LA tabii.Memo kötüydü hakketten...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 sırf ben wallace'a gıcık olduğum için sevindim lakers'ın kazandığına. lakers'a da gıcığımdır ama maymun wallace daha gıcık hah...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 abi uuyudm ya izlerken ilk çeyrekte 4-5 atak oldu direk iptalim yani zaten lakersin alacagını düşünmüştüm bariz bi sekilde almıslar:) tekrarı varmıdır bugun tv de ?[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 akşam 8 8:30 gibi oynar tekrarı arkadan da tabii Nba Stüdyo tabii yeni patlamalar olmazsa çünkü olursa Ntv direk oraya döner.......Yalnız çok gaddarca bi cümle oldu[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 biraz öyle oldu ama neyse demek istedigini anladık sorun yok ;) eyvallah[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 e sey lakers bariz bi sekilde kazanmadi... basa bas gecti mac, ama Billups disinda kimse bisi yapamayinca hucumda Detroit patladi tabii... Hucumdaki garibanligi bu sene catir catir rebound alan Mehmet'in tek bir hucum reboundu almasindan, Hamilton'in 6 sayi atmasindan anlayabiliriz. Bu arada takimda en cok rebound alan Mehmet, bu da Wallace'in nasil patlak bir mac cikardigini gosterir Macin kaderini bence Payton'in uclugu ile o kacan 3 tane ucluk belirledi (yuh be kardesim) Macin bence highlight'i Ben Wallace'in 3 sayilik cizgisinin arkasindan fake atmasi oldu :P Isin ilginci karsindakinin fake'i yemeseydi...[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy [Bu mesaj HellHound tarafından 15 November 2003 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 normal bir lakers macıydı bence.. Zaten bu yıl buyuk ihtimal Lakers sampiyon olacak ... Dream team var heriflerde ... karl Malone Kobe Bryant Shaq Gary payton horace grant Daha ne :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar