Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Guzel Reklam Muzikleri Forumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ehem(oksurur), Bu reklamcilar seytan insanlar, milletin kanina girmek icin ellerinden geleni yapiyorlar, gorsellik olsun, ses olsun her duyguya hitap etmeye calisiyorlar bugun ki forumumuzda bu konuyu; sizi etkileyen reklam muziklerini konusalim istedim....

Hemen sevdigim reklam filmerinden bi kac ornek yerlestiriyim baslangic olmasi, ortama alisilmasi, amaciyla:

_Levi's reklamlari bu konu icin cok iyi bi kaynak teskil etmekte hemen bu markayla alakali hosuma giden 4 parcayi koyim:

Death in Vegas - Dirge (harika sarkidir bi cok kisi bunu sade la la laaaa diye tanir soyleyenini ogrenmek icin arkadaslarina sorar manasiz bakislara maruz kalir)

Pepe Deluxe - Woman in Blue (reklamda insanlarin orasi burasi donuyodu)

Babylon Zoo - Spaceman(spacemaaan i always wanted you to go into space maaan!!!)

Shaggy - Boombastic (herkes biliyodur bunu :)) )

_Nissan Primera reklamindaki parca:
Portishead - Numb (ailecek severiz)

_Dolce Gabbana reklami
Irene Nonis - Recogn-eyez(sesine asik oldugum disi vokallerden biri)

_Nokia'nin modelini unuttugum bi modelinin(55kusurluydu) reklaminda kiz metroda mp3 dinlerken gaza gelip sarki soyluyodu)
Dave Matthews Band - Space Between

Booooyle gider bunlar, varsa hosunuza giden parca buyrun sizde yazin ahanda nokta.[hline][b][i]-->Four String Magic<--
baydim

[Bu mesaj green_martian tarafından 18 November 2003 11:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Turkuaz Reklamındaki Müzik (Orjinali)
Gotan Project - Vuelvo Al Sur
--
Bu bi araba reklamındaydı da hatırlayamadım (:
Iggy Pop - The Passenger
--
Toyoto Yaris reklamında
Audio Bullys - Snake
--
Nokia 7250 reklamındaki müzik
Zap Mama - Take me coco
--

flnfilan sanırım[hline]BedaXa.Com
IpAdresimNe.Com
Matrix Code System
Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti

[Bu mesaj MrMedia tarafından 18 November 2003 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ntv-formula 1 reklam müzigi(lou reed-its such a perfect day)
ayr1ca yine ntvde gecen sene yay1nlanan nba maclar1nda adidas basketball reklam1 yay1nlan1yordu,onun müzigi de deliydi..

[Bu mesaj BonaZZoli tarafından 18 November 2003 16:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
cola turka'nın müziği çok güzel..
orkid de fena değil..

nil karaibrahimgil iyi gidiyor umarım böyle devam eder..

bir de nike - the cage reklamındaki elvis mixine hasta olmuştum..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim.
Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz.
Mesaj tarihi:
son renault reklamında çalınan şarkı
KC and The Sunshine Band - That's the way (aha I like it)

ehe bulmanız zıor isteyene gönderirim[hline]Bastonu bildim ben!

Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
Mesaj tarihi:
bonecrushera katılıyorum nil karaibrahimgil rock'n coke dan beri çok dikkatimi çekti gidenler ya da televizyonda görenler bilir cornetto nun rock'n coke da çaldıkları versiyonu süper
  • Yeni Oluştur...