green_martian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Ehem(oksurur), Bu reklamcilar seytan insanlar, milletin kanina girmek icin ellerinden geleni yapiyorlar, gorsellik olsun, ses olsun her duyguya hitap etmeye calisiyorlar bugun ki forumumuzda bu konuyu; sizi etkileyen reklam muziklerini konusalim istedim.... Hemen sevdigim reklam filmerinden bi kac ornek yerlestiriyim baslangic olmasi, ortama alisilmasi, amaciyla: _Levi's reklamlari bu konu icin cok iyi bi kaynak teskil etmekte hemen bu markayla alakali hosuma giden 4 parcayi koyim: Death in Vegas - Dirge (harika sarkidir bi cok kisi bunu sade la la laaaa diye tanir soyleyenini ogrenmek icin arkadaslarina sorar manasiz bakislara maruz kalir) Pepe Deluxe - Woman in Blue (reklamda insanlarin orasi burasi donuyodu) Babylon Zoo - Spaceman(spacemaaan i always wanted you to go into space maaan!!!) Shaggy - Boombastic (herkes biliyodur bunu :)) ) _Nissan Primera reklamindaki parca: Portishead - Numb (ailecek severiz) _Dolce Gabbana reklami Irene Nonis - Recogn-eyez(sesine asik oldugum disi vokallerden biri) _Nokia'nin modelini unuttugum bi modelinin(55kusurluydu) reklaminda kiz metroda mp3 dinlerken gaza gelip sarki soyluyodu) Dave Matthews Band - Space Between Booooyle gider bunlar, varsa hosunuza giden parca buyrun sizde yazin ahanda nokta.[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim [Bu mesaj green_martian tarafından 18 November 2003 11:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Turkuaz Reklamındaki Müzik (Orjinali) Gotan Project - Vuelvo Al Sur -- Bu bi araba reklamındaydı da hatırlayamadım (: Iggy Pop - The Passenger -- Toyoto Yaris reklamında Audio Bullys - Snake -- Nokia 7250 reklamındaki müzik Zap Mama - Take me coco -- flnfilan sanırım[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 18 November 2003 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonaZZoli Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 ntv-formula 1 reklam müzigi(lou reed-its such a perfect day) ayr1ca yine ntvde gecen sene yay1nlanan nba maclar1nda adidas basketball reklam1 yay1nlan1yordu,onun müzigi de deliydi.. [Bu mesaj BonaZZoli tarafından 18 November 2003 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 ah tabi ya iggy pop toyotanin bi reklamiydi avensis sanirim harika sarkidir...[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 cola turka'nın müziği çok güzel.. orkid de fena değil.. nil karaibrahimgil iyi gidiyor umarım böyle devam eder.. bir de nike - the cage reklamındaki elvis mixine hasta olmuştum..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 son renault reklamında çalınan şarkı KC and The Sunshine Band - That's the way (aha I like it) ehe bulmanız zıor isteyene gönderirim[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 cola Turkanın müzikleri Kubat seslendiriyo[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bendekar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 bonecrushera katılıyorum nil karaibrahimgil rock'n coke dan beri çok dikkatimi çekti gidenler ya da televizyonda görenler bilir cornetto nun rock'n coke da çaldıkları versiyonu süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar