sabonis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 ben ve bi arkadaşım gidiyoruz. bu mesajı yazma amacım biletler hakkında bilgi almaktı ama şu anda spor haberlerinde söyledi. BİLETLER BEDAVA izleyiciler gidip direk içeri girebiliceklermiş. Şükrü Saraçoğlu'nda maç. 50.000 kişi dolduralım ve yenelim şu almanları 2 farklı hadi arkadaşlar önemli bi işiniz yoksa gelin, bedavaya maçınızı izleyin. destek verin[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Stadımıza zarar vermeyinde... :P[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 walla bedava nasılsa tum zararlı tipler doluşur stada[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım
CreepHead Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 v.i.p bölümünde kombine kart sahiplerine öncelik tanınacaktır.. bilgilerinize..
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 valla sosyeteden iyidir o zararlı tipler
Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 said: Fistan, 17 November 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Stadımıza zarar vermeyinde... :P[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... yuhh be kardesım bu kadarda olmaz[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım....
quamor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 stada bişi olmaz yaw. neyse tahminlere gecelim ben 4-1 kazaniriz diyorum :P[hline]ben almiyorum
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 uuuuuhh!! o ne gol bee! 1-0 hamit![hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 yapılır mı bu ya 90+2 1-1 gitti maç..[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 amaaan hep bole oluyo ya yine ucuz bi golle aptalcasina neyse artik buraya kadar bile geldilerya hll olsun hepsine bizim yasimizda cocuklar bravo walla[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 elle atmadı ama ayagıylada atmadı :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım
jankis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 yıkıldım ya .. böyle bi takım elenmemeliydi hoş bu maçta kötü oynadık ama grup maçlarına bakılırsa müthiş bi futbol sergiliyoduk gerçekten yazık oldu neyse artık önümüze bakalım ama böyle bi takım da bi daa zor gelir heralde (bizim ümitlerden bahsetmekteyim)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 bu maç için çok üzüldüm dakka 90ı geçmiş sen git öyle bi gol ye. cidden haketmedik ya. bi dahaki ümitler için de ben ümitliyim (nası bi cümle oldu ya) çok iyi genç oyuncular yetişiyo artık. cidden ama çok iyi bi takım bu. ilerde çok başarılı olcaklar inşallah.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
jankis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 babam bu takımın A takımımızın yerine koyulsa daha başarılı olcağını söleyip duruyo bazen hak vermiyo değilim eheh ..[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Sinan'ı aldı, sinan bizi fıtık etti hey allahım hakan şükür mübarek..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 bence sonuç normal maç boyunca kaleye 1 şut çekebildik oda gol oldu almanyaddaki maçtada hemen hemen böleydi almanlar göstere göstere attı golü yani gol geliorm diodu[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Zaten herbir korner ve yandan gelen serbest vuruş tehlike oluyordu. Farkettiğim kadarıyla türkiyenin boy ortalaması almanyaya göre düşük geldi bana.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 hay sokiim ya siz hepiniz burda çıldırdınız, ben maçtaydım bi de aghhhh[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Deedstyger Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Lan maç 1-0'dı. 90'da gol mu yedik lan??? Beyinsizler!!!!! >:[
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 şenes erzik bi laf etmiş dün ben gösterecem onlara herkese haddini bildirecem mi ne demiş bu hakemi ayartmasın bu kel baş?[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Öne çıkan mesajlar