Scp_learner Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Ya arkadaslar ben düzgün bi class sistem i bulamadım. scriptste olan işe yaramıyor güzel bi class sistemi olan avrsa bana yollarmı? pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 scp_beggar yapsaydın acc'ın ismini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Tazmanyak nie dalga geciyorsun adamla? Class sistemine bi daha bak guzel seyler var ... Biraz duzeltmeye ihtiyaclari var sadece.[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 tazmanyak milletle dalga hoşunamı gidio sen bilgili olabilirsin ama adama arama yap fln diyebilirdin veya şu adresde var derdin ayıp valla !![hline] WwW.FiRsThAcKeR.CoM.Tr.Tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Class sistemi nedir ya. meslek secimi diye simdi okudum tam anlayamadım acıklanırsa yardımcı olrurum.[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? [Bu mesaj amarcord tarafından 19 November 2003 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Eğer [menu] yazmayı biliyorsan kendin yaz derim.. Örnek : [itemdef i_class] id i_gravestone name Class secme tasi on=@dclick src.menu m_class [menu m_class] Hangi classi sececeksiniz? ON=0 Warrior src.sysmessage Warrior oldunuz.. src.newitem i_platemail_chest src.act.equip src.swordsmanship 1000 ... ON=0 Mage src.sysmessage Mage oldunuz.. src.newitem i_magerobe src.act.equip src.magery 1000 ... Böyle bir şey yapabilirsin mesela.. Ayarlarsın bişeyler.[hline]Ben Ice , Black Ice!.. PaSCaL21, 15 November 2003 23:03 tarihinde demiş ki: yeniyim ama seviyeliyim.. ------------------------------------- Bana mail mı atcen? Bu da MSN koç --> [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar