cezad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Evet Arkadaslar yine runuo runuo runuo ne bicim bir program kardesim ya Invulon arkadasimizin yazısını bastan sona okudum ama yinede birsey yapamadim suc bende olabilir.... Olay Su: Ben www.runuo.com adresinden Runuo Beta35 i indirdim .zip dosyasi halinde geldi bilgisayarima acilimini yaptim ve Runuo simgesine geldim cift cıkaldim ve bana bir program baslatma hatasi verdi (gerekli bir .DLL dosyasi,MSCOREE.DLL,bulunamadi hatasi verdi Acaba bu sorunu nasıl halledebilirim !![hline]imalamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Vb Runtime eksik veya yuklenmediginden bu hatayi verir genelde. Microsoft VB Runtime Download sayfasindan yeniden indirip yuklemeyi denemeni tavsiye ederim. [Bu mesaj Invulon tarafından 18 November 2003 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 .NET Framework Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Microsoft .Net Framework Download koymayi unutmusum saol ceday :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cezad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Tama Eve gidince ben bir deniyeyim saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar