arar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 bi kaç gündür yapmayı deniyoz arkadaslarla ama basaramadık bir türlü. bildiğiniz püf noktası falan varsa yazar mısınız?[hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 kafa atılan adam ayılmadan burun deliklerine parmak sokulursa hipnoz olur[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 çok sağol aradığım şey buydu...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 ilginçsin yani hipnoz denilen şeyde adamı uyutmayaa başlıyosun adama sakin olmasını gevşemesini bilmem nereyi düşünmesini telkin ediosun adam uyumaya başlıyo o sırada işte şunu yap bunu yap faln diosun ama herkes yapamaz onu yetenek lazım yapabilcein şey o durumdaki b i adam sorularını doğru cevaplar ve sölediğin her şeyi aklında çok iyiy tutat bu sölenen şeyler bilinçaltına kaydedildiği için sadece o şeyleri direk anımsatacakveya onlarla ilgili bir durumda ortaya çıkabilir yani adama ana avrat sövsen ertesi gün hatırlamaz ama biri gidip hede hödö sana şunu dedi dese adam sana dalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Sonrada bu sahtekar dr ler, dişçiler nerden çıkıyor die merak edioruz... Meğersem böle bir merakla ortaya çıkıyorlarmış... bu demektir ki yakında sahte hipnozcularmızda olacak =oP[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 bi halkaya ip takıp salınım haraketi yaptıranlardanmısın sende ?[hline]Grandmaster Hamburger BabacumMostors, 17 November 2003 03:22 tarihinde demiş ki: hatta siz istediğiniz şyi söyleyin ben de fiyatını söyliim mutsuz bir aşk ilişkisinden önce mutlu ve mes-ut bir iktisadi ilişkimiz olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Hiç hipnoz edilmiş veya hipnoz sırasında bulunmuş olan var mı aranızda?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Tıbbi amaçla kullanılan bir yöntem nasıl çarpıtıldı bi kaç senede maşallah milletin elinde oyuncak oldu yakında foruma gelip ''neşterle arakadaşı kesemiyorum püf noktasını bilen varmı diye '' sorarlarsa hiç şaşırmam.[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Hipnoz beyinle yapılan bir olay değil mi?Telepati gibi.Ben öyle biliyorum öyle halka sallamayla falan değil gayet egzersiz gerektiren birşey.[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Nasıl gece uyku sersemi sakince uyandırılsanız ama tam uyanamasanız. Bilinciniz konuşacak kadar açık ama uyandığınızı farketmeyecek kadar dalgın. Beyni bu hale getirmek gibi birşey herhalde.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Yanlış bilmiyosam piskolojide kullanılan be Sigmund Freudun(yada nası yazılıyosa) kullandığı bir tedavi yöntemi.[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Hipnoz basitçe açıklamak gerekirse; Günlük hayatta bilinçaltımızda bir sürüşeyler olur ama filtre sebebiyle bilinç düzeyine çok azı geçer. Hipnoz bu filtrenin kaldırılmasıdır. Yetenek değil eğitim gerektirir. Psikiyatri, prikoloji eğitimi alanlar bunu öğreniyorlar sanırım. Bir kısmıda kullanıyor. Olay ipe bağlı bişeyin sallandırılması değil, kişinin dikkatinin bir noktada yoğunlaşarak kendi farkındalığından uzaklaşmasıdır denebilir. Hipnoz altına girecek kişilerin (endişeli olarak) en sık sorduğu soru "İstemediğim birşeyleri yaptırabilirmisin?" imiş. Hipnoz altındaki kişiye istemediği bir şeyi yaptırmak mümkün değildir. Yani birini hipnoza sokup, "sana emrediyorum şunu yap" diyemezsiniz. Son olarak boşuna uğraşmayın, eğitim olmadan yapamazsınız.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 said: birinci_ben, 18 November 2003 15:52 tarihinde demiş ki: çok sağol aradığım şey buydu...... lan şaka yaptım lan kimsenin burnuna parmak falan sokma[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 nıhahaha öldüm be ama hipnoz yaparken başka bi yöntem daha var elini yumruk yaıpyosun ve adama şuraya ddikkatli bak diyosun sora yumruğunu sağa sola sallıyosun ve on saniye sora damın tam suratının ortasına yerleştiriyosun sora da yıldızlara konsantre ol diosun :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 said: Infernal_Reborn, 18 November 2003 17:41 tarihinde demiş ki: said: birinci_ben, 18 November 2003 15:52 tarihinde demiş ki: çok sağol aradığım şey buydu...... lan şaka yaptım lan kimsenin burnuna parmak falan sokma[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... pzuahahahahah[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Crowley Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 said: blademaster, 18 November 2003 17:49 tarihinde demiş ki: nıhahaha öldüm be ama hipnoz yaparken başka bi yöntem daha var elini yumruk yaıpyosun ve adama şuraya ddikkatli bak diyosun sora yumruğunu sağa sola sallıyosun ve on saniye sora damın tam suratının ortasına yerleştiriyosun sora da yıldızlara konsantre ol diosun :lol: sağ yumruk yada sol yumruk farkeder mi? çift yumruğun etkileri nelerdir?[hline]Kenderler bu dünyanın gerçek masumları. Bizlere zamanımızın ve enerjimizin büyük bir kısmını, aslında hiç de önemli olmayan işler için harcadığımızı hatırlatıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 said: Ardeth, 18 November 2003 16:54 tarihinde demiş ki: Yanlış bilmiyosam piskolojide kullanılan be Sigmund Freudun(yada nası yazılıyosa) kullandığı bir tedavi yöntemi.[hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' güzel açıklama Ardeth... Qui Dr umada +1 derim :][hline][b]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 said: Absolut, 18 November 2003 16:42 tarihinde demiş ki: Hiç hipnoz edilmiş veya hipnoz sırasında bulunmuş olan var mı aranızda?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Evet var... Ben sigarayı bırakmak için birkaç kez hipnoz seanslarına gitmiştim. Hipnoz da oldum üstelik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 isi bilmeden ogrenmeden yapmayin bence aksi takdirde zarara neden olursunuz.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 bırde ınternette cok fazla hıpnoz MP3 u var ıstersenız bır goz atın derım benım bıldıgım www.warpmymind.com vardı bıraz adult kacıyor ama kılo verdırenden tut zorla body yaptırana kadar kaset var ama bazıları cok sakat dıkkat derım[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar