Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 yaw yarın sabah saat 9:00 da algorithmics sınavım var. hiç bir bok bilmiyorum.hemde hiç. zaten dersi veren bölüm başkanı.Derslerin yarısına gelmedi adam "konferans'a brezilyaya gidiyorum,seminer'e almanyaya gidiyorum" diye. ayrıca derse başlarken "I assume that you are familiar with..." diye bi başladı kitabın yarısını saydı.herkes mal mal birbirne bakıyo falan.ben hala o mal mal bakanların arasındayım.ilk derste slaytlara mal mal bakıyodum şimdi kitaba. ne bok yiyecem ben ya.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Geçmiş olsun.. :([hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 aynen bende elk da okuyorum gecen hafta DC diye bi dersten senin dustugun duruma dustum ::) cabuk unutursun . sinav bitene kadar yane : gecmis ola.[hline]ben almiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 bonus gıbı olacak ama ... nedır ne degıldır tam bılmıyorum ... belkı ufak olasılıkta olsa sıralama arama bulma algorıtmalarını sorabılırler (vıze dımı ?) ... tam hatırlamıyorum 3-5 tane algorıtma var zaten ... onlara bı bak ... hıcbırsey bılmemekten ıyıdır dıye dusundugum ıcın yazdım ... allah kolaylık versın ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 kolay gele valla[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Tecavüz kaçınılmazsa zevkalmaya bakacaksın... Reha Muhtar[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 bubble sort en boktan sort algoritması. en iyi çalıştığı durum zaten sıralı olduğu durum. average computional complexitysi n^2. ama biz öle sortlarla falan çalışmıyoruz.onlar olsa kolay. bizde divide and conquer,greedy,kruskal gibi ne olduğunu anlamaya çalıştığım algoritmalar var.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 efem bu gün sabah bi mucizeye tanık oldum. sınavım fena geçmedi.5 saatte konuları bitirdim.soruları çözdüm.1 saat uykuyla sınava girdim. cidden sınav fena geçmedi.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 bravo,çalışınca niye olmasın?[hline]tık! we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 ama bugün sıçacam kesin.yarın sabah 9 da microprocessors sınavım var.gerçi ona çalıştım ama gözlerim kapanıyo şu anda.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 kapanan gozlerı acık tutmanın pek manası yoktur ... cpu dızaynı falan mı soruyolardı ... assembly ıle bırseyler yaptırtmaya calısıyorları ... halledersın yaw algorıtmayı hallettıysen ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 hala ayaktayım. 5:30'a kadar 90 sayfam var. bide çözülecek 10-15 soru.bakalım. yarın haberleri veririm.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 evet efem şu anda bitti sorularımı çözdüm 1,5 saat uyumak için yatıyorum. aklı olan mühendis olmasın.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar