McFrenzy Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 birkaç kere izlemişliğim var o kadar oyunun mantığını felan kaptım ama nası oynanır karakter nası yaratılır felan onları player' handbook'tan öğrencem onları da anladım... şimdi; 1) şu olayı iyi öğrenmek için tavsiyeleriniz... 2) ankara'da hangi mekan ve gruplarda öğrenebilirim ve oynayabilirim? 3)player's handbook'un Türkçesi var mı? 4)ircde hangi kanallar da oynanır?[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 1- Kurallar için çok oyna. Roleplaying için çok kitap oku. 2- Ben, Bladesinger sana oynatırız, senle oynarız. 3- Daha çıkmadı. Ama sana her türlü şeyi Türkçe anlatırım. 4- BonePART, ben, Gimli'ye sor. Kanallar değişebilir. Sabit bi kanal yok.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
McFrenzy Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 oo iyi ne zaman oynuyoz :P bu arada ben arktan bi tane zindan ve ejderhalar buldum. baya yararlı oldu. adamda ne zamandır varmış, hediye gelmiş, anlamamış bişi kuzenleri anlatmış. bana ver dedim direk elime tutuşturdu. daha karakter pulları bile kartondan ayrılmamış :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 blade topunu görsem oynarız da... aa bak wanderer da gelir aslında[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Öne çıkan mesajlar