Obscura Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Bu isimleri duymuşunuzdur heralde son 2 gundur televizyonlardaki sinegog patlamalarından Biri 8 yaşında bi kız diğeri iste anneannesi bu kızın annesi yanı anneannenin kızı olan Madame Rubinstein bizim okulda öğretmen bugnu cenaze törenine gitti bizim okuldan bikaç öğretmen bazılarına hocanın durumunu duyduk inanılmaz büyük bi çöküş yaşamış ama henüz olayın şokunca olduğu için yani inanamadığı için asıl sorun daha başlamadı diyolar çok üzüldüm valla hocalarımızın hepsi hüngür hüngür ağlıolar içim parçalandı paylaşiyim dedim insan olamaz bunları yapanlar ya..[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Bende radyoda ölenler ile ilgili yapılan bir haberi dinlerken gözümü en çok dolduran annenin sözleri olmuştu. O zaman daha anneanne'nin cesedi bulunmamıştı ve şunları söylüyordu;"Evet kızım öldü bunu biliyorum ama anneme ne oldu onu bilememenin acısını yaşıyorum. Yaşlı kadın, bekide patlamanın etkisiyle hafızasını kaybetmiştir. Dün kızımı kaybettim, inşallah annemi de kaybetmem." şeklinde veya buna çok benzer bir ifadelerle duygularını anlatıyordu. Ne yazık ki bir gün sonrada annesinin cesedine ulaşılmıştı. Sözün bittiği yer dedikleri sanırım bu oluyor...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 hangi okul? (herkese geçmiş olsun bu arada)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 st benoit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 sizin hocanız da bizim hocamızın yakın bir arkadaşıymış. Bizim öğretmenimizde bahsetti sınıfta bundan..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar