pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Böyle bir başlık kullandım ama bence böyle bir durum, demin bir çağrı geldi gizli numara bir bayan sesi ama banttan kayıt dinliyordum direk belli oluyor, merhaba dedi bisn beklermisin filan derken direk kapattim tırstım hemen pili kartı filan cikardim, sonra turkcelli aradim eger gelen cagriysa hic sorun olmaz dediler sizcede öylemi?[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 yoh gardaşım törksel bi pohtan çakmaz bizce öle deel hem onlardan dahaa çoh biliyoruz biz hepümüz[hline]Grandmaster Hamburger BabacumMostors, 17 November 2003 03:22 tarihinde demiş ki: hatta siz istediğiniz şyi söyleyin ben de fiyatını söyliim mutsuz bir aşk ilişkisinden önce mutlu ve mes-ut bir iktisadi ilişkimiz olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 baba kafa yapma ya walla a.k turkcellin ozaman, direk kapadım cebi ama hala icim icimi yiyor.[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 turkcelli tekrar aradım, hatun iyice arastirdi eger bir tusa basmadıysanız ve odemeli arama degilse sorun olmaz dedi bilginiz olsun beyler ama haaa gizli numara acmayin bi arkadasım cok kotu durumlara dustu bu yuzden :([hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 hatun sana yanık sen kartı sök pili çıkar eheheh[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 O telefon iflah olmaz artık at gitsin. Banttan kadın sesi dinletmişler artık ona ramazan ramazan.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 said: bLaQ, 17 November 2003 13:59 tarihinde demiş ki: O telefon iflah olmaz artık at gitsin. Banttan kadın sesi dinletmişler artık ona ramazan ramazan.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- söylemezdimde; SL55 alda atabiliyonmu görim seni :p[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Vıtrene Kaldır[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Teli neden atıyor ben anlayamadım...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Beyler aynısı banada oldu ve üzülerek söylüyorumki o bant Nokia Game'e katılanlara gönderilen mesajdı nüyük ihtimalle. Bende kapadım telefonu ya ama kapadıktan sonra uyandım.[hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 ahuaaaahh... yarıldım muhahaa... : : ) babalar nokia game in mevzusu o carsamba bulusuyos falan diyince afallamayın 19 kasım nokia game startz eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 öldüm ya telefonda terör ühaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 said: LathspeLL, 17 November 2003 15:05 tarihinde demiş ki: Beyler aynısı banada oldu ve üzülerek söylüyorumki o bant Nokia Game'e katılanlara gönderilen mesajdı nüyük ihtimalle. Bende kapadım telefonu ya ama kapadıktan sonra uyandım.[hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor harbimi olm altıma zıctım walla :) insalah oledi kim takar nokia game milyarlık fatura gelmesinde :) walla koprude pokemon gorursunuz intihar ederken :D[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 PARDON ama nokia game , merhaba bisn beklermisin hehe geldim bilmemne adalarında arıyorum v.s dermi sence? ...[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Bilmemne adaları hah. O türk biri ödemeli arıyor kapatamıyorsun normalde.Atıyorsun hattı kapatıyorsun başka yolu yok. Birşey bulamamışlarsa sorun yok.[hline][i]I though I was bleeding.Then I realised all the blood in my veins was on the floor staring at me calm and wild.Lightness in my soul was the result.That was the end.I'm going back home.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 böyle küçük adalardan falan normalinden daha fazla yazıyomuş öyle saçma sapan bi yerse yandın artık.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Aynisi bana da oldu da ben de sesin burdan cok guzel dedi o kadin sesi yan Nokia Game benim duymadigi sesime iltifat edecek degil heralde :)[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 said: Kenderleme, 17 November 2003 18:28 tarihinde demiş ki: böyle küçük adalardan falan normalinden daha fazla yazıyomuş öyle saçma sapan bi yerse yandın artık.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! iyide turkcell gelen cagridan hic bir islem yapmadiktan sonra sorun olmıcagıını soyledi, senin dedigine gore butun cep hatlarını cope atıcaz iyimisin sen, cokta kafa yapılcak bir konu degil umarım basına bu tur birsey gelmez.[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 sözde amerikadan konuştunmuda seni arasalarda sen arasanda sana yazıyomuş hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 1.'si seni birisi arıyorsa sana nasıl giriyor fatura ahuha 2. telefonu açtığımda Flo'nun sesi -pardon ama- fahişe gibiydi bende arkadaşlar işletiyor sandım ve kapadım. Kapadıktan hemen sonra uyandım.[hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 beni nie aramadılar lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Ahahauha yarıldım lan...[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Flo konuşmuş telefondan daha ne istiosun :)[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 abi cok komik ya adam inanmıyor bide :).. bugün benide aradı söle söle carsamba buLusalım diye eheheh acıkcası ilk basta yine sapIk falan sandım da soradan caktIm davayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 beni 7007000 gibi bi numaradan biri aradı, kayıttı ses 1 kelimeli bişi söledi anlamadım bişi! :D kapadı sonra sdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar