Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Ben bir oyun sitesinen oyun sipariş ettim ama başka bir arkadaşım kredi kartını klullanmama izin verdi. Onu yazdım ama kendi adımı ve adresimi yazdım. Sipariş takip etme bölümü var bir baktım bugün aha geliyor mu diye. Item cancelled olmuş. Şimdi ya ç.alıntı kullanıyorum sanarsalar. Ama Expire Date'i salladım ve CC2 kodu mu ne o da arkadaki bantın üzerinde yazmıyomuş sanırım adam böyle bi rakaam vardedi baktyım üç haneli onu yazdım oradan olmaam ihtimali var mı yoksa benim adıma diye mi olmuştur acaba off korkuyormmm![hline][no pain, no gain!][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak..[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Cancel olmasının nedeni bitiş tarihhin tutmamasdır, genelde kart uzerindeki isimden dolayı da olabilir. Bankadan onay almaları için kodun tarihin ve numaranın birbirini tutması şarttır. Ama imsede nie salladın,çaldınmı die araştıracagını sanmıyorum sadece iptal ederler o kadar.[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 hem biriş tarihi hemde kat üzerindeki isim[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Çaldımmı filan diye araştırırlar mı benim çekincem o[hline][no pain, no gain!][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak..[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Ya araştırsalar bbişi olmaz da adam verdi zaten kartını daaa.. Bu Kontrol işlemi manuel mi oluyo otomatik mi ?[hline][no pain, no gain!][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak..[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 otomatik[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 eminsiniz mi? Peki çalıntı malıntı dmeezler herhalde di mi?[hline][no pain, no gain!][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak..[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Bişi olmaz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 ya deseler nolcak gelirler sana sen de dersin bu adam benim arkadaşım kendi verdi olur biter ayrıca adamların işi gücü va böle kaliteli ve ünlü sitelere her gün kaç tane sallama kredi kartıyla geliolar uraşçak olsalar çoktan olayları duyardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Ohhhhhhhhhşşşş *!Rahatlama efekti* Sağolun arkadaşlar. :)[hline][no pain, no gain!][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak..[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 takma kafaya ya böle şeleri sen ciddi ciddi çalıntı kredi kartı kullansan biile bişiy olmaz üstüne düşmezler bi kere burası türkiye dediğim gibi suçluların cenneti almanların değişiyle "Mecca für schuldigen Menschen" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 batu almanları karıştırma abi delleniyorum. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Şimdi ben aynı yerden doru düzgün bi daha sipariş vericem hem şüpheler kalkar üstümden :)[hline][no pain, no gain!][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak..[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 eheh tamam bu arada o lafda geçen mecca kmekke oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 kardes sen tassaklara yan basmissin :) euheuheuh bu laf kullanicak bi yer ariyor idim forumda[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 var mı gerçekten böle bi laf yazdın mı batu. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Kırmızı bülten çıkmıştır şimdiye kadar. Bütün İnterpol peşindedir. Yurt dışına falan çıkıcaksan dikkatli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Üf :)[hline][no pain, no gain!][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak..[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 said: Solonor, 18 November 2003 18:28 tarihinde demiş ki: var mı gerçekten böle bi laf yazdın mı batu. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. yok harbi var geçende bi gün bulut söledi ya cumaydı ya da dün hatta die Probe die bi Kurzgeschichte işliyoduk :)[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar