Eno Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Kesinlikle kahve + kola... Bu karışımı burada güvenebileceğim birinden okumuştum. İşe yarıyor. :)[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 said: Popeye, 17 November 2003 17:43 tarihinde demiş ki: kavhe+kola ren kavh*.* kahv*.* iki tatlı kaşıı neskayfeyi bir kupanın dibine konuşlandırıp üstüne az limon sıkıyoruz. azar azar kola boca ediyoruz. köpürüp deliriyo karışım. sona arzuya göre sıcak su ekliyip içmeye gayret ediyoruz. sonra uyuyamıyoruz.[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 said: Fistan, 17 November 2003 19:05 tarihinde demiş ki: 28 saat boyunca uyuyamadın çünkü karnın ağrıyodu demi Hahaha, koptum valla[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 valla ben şu kola,kahve,limon olayını merak ettim denicem cuma akşamı:)[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 kola kahve limon olayını birazdan yapcam... eşhedü...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Ben bi ara günde 2-3 saat uykuyla dolanıyodum. Ve çok dinçtim. Olay şöyle gelişti. Kan şekerimin çok düştüğünü farkettim az uyuyunca. Ve uyku yerine glikoz alarak normal yaşantıma devam ettim. Baş ağrısı falan gibi klasik uykusuzluk sorunlarım olmadı. Spor'a devam ettim. Yani öyle pasif bir hayatım da yoktu. Yaşasın glikoz![hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Cola yeterli olucaktır sanırım.. :)[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 karpuzun son gecesi olabilir miğde fesadı gıda zehirlenmesi gibi zımbırtılardan dolayı diyar değişikliği yapabilir bence biz bu kitaptan birer tane alalım baktıkça hatırlarız :p off kitap okuyo bide adam ya yazık abi büyük işkence seninki kolay gelsin valla[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 afedersin de bi insan mal olur da bu kadar olmaz ki :) ya şu nete hiç girmeseydin okusaydın kitabını paşa paşa şu an en az 50 sayfa ilerde olurdun. uyumamana falan da gerek kalmazdı.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Kafein kesmiyo beni. Kafeinli içecekleri de genel olarak sevmem zaten. Sadece çay içerim. Onu da küçük çay bardağına 3 şeker atarak içerim. Siz beni dinleyin iyisi mi... Glikoz iyidir[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 said: Kendercik, 17 November 2003 20:52 tarihinde demiş ki: Ben bi ara günde 2-3 saat uykuyla dolanıyodum. Ve çok dinçtim. Olay şöyle gelişti. Kan şekerimin çok düştüğünü farkettim az uyuyunca. Ve uyku yerine glikoz alarak normal yaşantıma devam ettim. Baş ağrısı falan gibi klasik uykusuzluk sorunlarım olmadı. Spor'a devam ettim. Yani öyle pasif bir hayatım da yoktu. Yaşasın glikoz!hmmm ilginc *!dusunur durur...* o kahve limon kola seyi nasi bisi, patlamiyo mu?[hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 ha küçük bir not da ekleyeyim: benim keyfim, fiziğim süperdi ama siz düşer, kalkar bayılırsanız sorumluluk kabul etmiyorum. Dengesiz bünye benimkisi... Acayip bişeydir, normal insan bünyesiyle tutarlılık göstermeyebilr :D[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 uyanik kalmak kolay ben hep sabahlara kadar otururum sinav oncesi ama sorun eger yatarsan tekrar gerektigi saatte kalkabilmek bence hic yatma..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Fakir Baykurt oldukça iyi bir yazardır. Yazık ki mecbur kılmışlar.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 BİTTİ HÜLEEAAAN!!![hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 said: karpuz, 18 November 2003 06:14 tarihinde demiş ki: BİTTİ HÜLEEAAAN!!![hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: şimdi kitabı bize anlat. bakalım anlamışmısın. anlatmak için bi gün daha uyumayacaksın! ehehg[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konu geçmiş ama colaya fazla abartmadan kahce dökünce işe yarıyo hem tadı güzel oluyo hem de uyutmuyo[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar