Taina Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Merhabalar Sphere Yeni Bir Version Cıkartacak Die Duymustum Acaba Zamanı Hakkında Bilgisi Olan Varmı?[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦AnkaranınAnkaralınınAslanları¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Yanlış hatırlamıyorsam Nisan a RunUO tarzı bir emulator sunacakmış 2d, 3d forumlarında vardı www.sphereserver.net[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Sphere 99ZG aktif su anda Zi de bitmiş yakında 99Zi cıkıcak. irc.sphereserver.net #Sphereserver adresinden bilgileri alabilirsiniz.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 said: jonq, 17 November 2003 13:48 tarihinde demiş ki: Sphere 99ZG aktif su anda Zi de bitmiş yakında 99Zi cıkıcak. irc.sphereserver.net #Sphereserver adresinden bilgileri alabilirsiniz.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. peki şu anda download edebileceğimiz bir yer varmı?sphereserver.com da ben eski sürümlerden başka bir şey bulamıyorum[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| [Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 sphere kassın runuo kadar kaliteli olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 said: TaZmAnYaK, 17 November 2003 20:40 tarihinde demiş ki: sphere kassın runuo kadar kaliteli olmaz bence. ben hala sphere seviyorum RunUO ya ısınamadım[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| [Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 irc.sphereserver.net #sphereserver kanalina gir.Kanal topic inde FTP adresi var oraya girip Z8,ZA,ZG surumlerini yapılan ve yapılacak olan işlerin bir listesini görebilirsin.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 said: zgrw, 17 November 2003 20:50 tarihinde demiş ki: said: TaZmAnYaK, 17 November 2003 20:40 tarihinde demiş ki: sphere kassın runuo kadar kaliteli olmaz bence. ben hala sphere seviyorum RunUO ya ısınamadım[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| [Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] +1 UP[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 said: zgrw, 17 November 2003 20:50 tarihinde demiş ki: said: TaZmAnYaK, 17 November 2003 20:40 tarihinde demiş ki: sphere kassın runuo kadar kaliteli olmaz bence. ben hala sphere seviyorum RunUO ya ısınamadım ben de ama runuo daha kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar