Xaero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Varmı şöle adamı alkolik edecek şarkı varmı? Bence şahsen Serdar Ortaç - Kararsın Dünyam bana vaktinde neredeyse 2 tane büyük cin 15 tane bira içirecek kadar etkilemişti...[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b]
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 fenerliysen beşiktaş maçını izle aynı etkiyi yapar[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos
jankis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 starsailor -alcoholic :)[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Ne fenerlisi ya sapına kadar GALATASARAY'lıyız.[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur...XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b]
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 said: UrZa, 02 Şubat 2003 22:23 tarihinde demiş ki: abartma bu arada en alkol etkilemez adamı bile 5 cin maymun eder.[hline]emptiness is loneliness, and loneliness is cleanliness and cleanliness is godliness, and god is empty just like me. Benle beraber çok içtin galiba... Benim bünyem hakkındada ihtisas yaptın sanırım... 5 düblede maymun olmam ama sen olurmusun bilemem... Şahsen ben olmuom yani...[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b]
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Bu arada yanlış anlama olmasın onca içkiyi 1 gecede yada 1 günde içmedim 2 gün boyunca evden çıkmadığımda tüketmiştim...[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b]
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 adema - giving in[hline]all i want to do is live..
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Hımm alkolle dinlenesi şarkılar... Duruma göre değişir: Ortam: erkek arkadaşlar, ev, rakı masası Alkol Türü: Rakı Psikolojik durum: Masada kız arkadaşından ayrılmış bir kişi Şarkılar: Ümit Besen - Nikah Masası , Nilüfer - Seni beklerim öptüğün yerde , Nilüfer - Sevdim sevdim bak ne hale geldim.
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 adam isini bilir 5 duble icer maymun olmaz[hline]
Öne çıkan mesajlar