Gladric Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 kalima listeyi yollamadan once suraya toplu olarak ne siparis olcagini yaz lutfen kime ne siparis edecen herhangi bi yanlislik veya eksik olursa duzeltiriz hem[hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 7L8 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L1 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 2L8 - Kay
Romario Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Evet Katılıyorum Pürüzleri Düzeltmek önemli :)[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade of Blackfist Clan
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ben vaz geçtim lütfen beni sil karışıklık için özür dilerim[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Şu ana kadar yazılanları düzgün liste biçiminde yazim dedim, yanlışlar varsa lütfen düzeltiniz... [hline]XaYd3r : 1 Adet TOA , 1 Adet Daoc Gold Dariel : 1 Adet TOA Romario : 1 Adet TOA , 1 Adet Daoc Gold Spectacular : 2 Adet TOA trunbrelenor : 1 Adet TOA StJoe : 1 Adet TOA Sethlor : 2 Adet TOA Gladric : 1 Adet TOA copperelf : 1 Adet TOA Daggerfall : 1 Adet TOA Qal : 1 Adet TOA , 1 Adet SI Dikkatlice okuyup listeledim ama genede yanlışlarım olursa lütfe kusura bakmayın.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
kalima Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 XaYd3r : 1 Adet TOA , 1 Adet Daoc Gold Romario : 1 Adet TOA , 1 Adet Daoc Gold Phyolf : 6 Adet TOA , 1 Adet Daoc Gold Qal : 1 Adet TOA , 1 Adet SI Davec : 1 Adet Daoc Gold StJoe : 1 Adet TOA Dariel : 1 Adet TOA Servenant : 1 Adet TOA Magent : 1 Adet TOA Kahlen : 1 Adet TOA Roaringstorm : 1 Adet TOA trunbrelenor : 1 Adet TOA Gladric : 1 Adet TOA Daggerfall : 1 Adet TOA copperelf : 1 Adet TOA Sethlor : 2 Adet TOA[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com
kalima Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 bu şeki,lde attım maili de[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com
PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 :([hline]Üstte gök basmasa, altta yer delinmese,Türk milleti, ilini töreni kim boza bilecek.
Romario Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 süper şimdi oyunlar gelince ödeme fln nası olcak bize özel bi kodmu verileceK ?[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade of Blackfist Clan
PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Tamam buraya yanlış yazılmış sipariş doğru verilmiş saolsun Kalima :)[hline]Üstte gök basmasa, altta yer delinmese,Türk milleti, ilini töreni kim boza bilecek.
kalima Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 ödeme olayı felan avatürkle aranızda ben sadece iyi niyet elçisiyim[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Yardımların için teşekkürler Kalima.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
kalima Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 kaçıran arkadaşlar ekstra paket gelirse ben burada bildiricem umutsuzluğa kapılmayalım :)[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com
kalima Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Arkadaşlar alımlarla ilgili hiçbir bilgi yok elimde Geldikleri bilgisi bana gelince buraya post edicem Bu konuda aradığınız tüm bilgileri bu topic i izleyerek edinebilirsiniz[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 evet efenim kalima son gelismeleri bildirdi. simdi reklamlar.. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
kalima Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Son bilgi Bu hafta icinde gelecekmiş paketler[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com
Romario Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 süperde şu ödeme sisteminide bi şeettirsen super olcak[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade
kalima Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Abicim Avaturk un sitesinde yazıyo nasıl ödeme imkanları verdikleri[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com
Romario Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Hayır şimdi bu paketler bize özel geldi ya ya başkası bizim yerimize sipariş ederse ?[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade
Qal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 ben de romario nun endişelerini taşıyorum, avaturkun sitesinde de alımla ilgili herhangi bir açıklama yok[hline]Qal 50 Armsman 8L0 nasırlı şovalye Sercain 50 Cleric 3L4 Margot 48 Theurg 3L7
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 aynı endişe bende de var.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
kalima Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 bu paketler geldiklerinde bir sure (sizlerin almasına yetecek kadar bir sure siteden satilmayacak) siparişi verirken nicklerinizle verdim zaten odeme bilgilerini avaturkten alabilirsiniz derken avaturkun tum musterilerine sundugu odeme sekilleri var onlari kastettim siteye biraz bakin gorursunuz paniğe mahal yok[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 bu içimi rahatlattı teşekkürler kalima[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Romario Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 hayır yani anlatmaya çalıştığım benim avaturkle burdaki kullanıcı adım aynı değil[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade
Öne çıkan mesajlar