-Mehanix- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 http://gallery.legionhq.org/view_photo.php?set_albumName=swg&id=screenShot0309 bakalim begenicekmisiniz?:)[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Description: Eyeshot spam will just be FUNNY with this! lol dogru valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Bana direkt fake gibi geldi abi ne bilm herşeye %99 resist... Pek inandırıcı diil... Elimde de bi sürü tissue var bi tane ws bulamadık ki güveneceğimiz. Julien vardı o da kayıplarda...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 %90 üzerine çıkabiliyordu itemlar iyi bir slice yapılırsa.%99 lar felanda oluyordu böle ama artık %90 ı aşamıyorlar.Benim dikkatimi çeken nası oluyorda hem %99 luk resistance slice ı almış hemde encumbrance ı düşük O.o[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Bu arada specal protection u yok =P %80 üzerine bide %80 kadar special acid protection yapıyorlar ben en fazla 20-30 damage yiyorum eye shot dan hehe oda zaten 1k willpowerla hemen regenerate oluyor =P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 %50 lik krayt segment den yapmis...[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Eclipse&message.id=165809 acıklamis burda[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 tam deyinecektim bi ara forumde %100 luk composite gloves vardi.. 100de 100 demek sifir dmg demek arada (forumlarda nerf istiyodu threaddekiler heh) slice ile "artik" %90 in ustune ulasamiosunuz efficiency tutarsa %35-%50 arasi composite segment ler le yapilabiliyo boyle korkunc seyler eheh...zaten link konusmus :p dip not (helm icin "yanilmiosam" 3 adet identical comp krayt segment lazimdi...chest icin 4, boots arms biceps 2, gloves 1, legs 3...identical=tek krayt lootundan cikmasi.)[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 said: hilikus, 17 November 2003 18:25 tarihinde demiş ki: slice ile "artik" %90 in ustune ulasamiosunuz efficiency tutarsa [hline]*curiosity res-kills* ...mono sen istesende yapamazsın zaten :P[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 lol slog haklı mono en azından bize tutmaz bundan eminim :p [Bu mesaj Popeye tarafından 17 November 2003 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 hehe olsun biseyde "en" olmak her zaman iyidir.. (en cok, en az...en iyi...en hizli....en kotu en sakar? vb)[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 abi işte sorun o ya lol ben anlayamadım sen "en" nesin. Bir gördüğüm en iyi slicersın bir de en kötüsü :) Heralde "most unpredictable" lakabi uygun olacak sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 hehe sole bak 100 slice in hepsini %27-26 slice mi yemek istersin yoksa 50sini %23 den asagi diger 50 sini %28 den yukari? :P[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar