Capulcu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 HotU'nun çıkmasına çok az kaldı. Çıkmadan önce Koreli bir oyun klanı tarafından ufak bir video çekildi. İsteyenler aşağıdaki adresten çekip izleyebilir. Ancak yeni senaryo ile ilgili ufak birkaç spoiler içeriyor. Yine de çok ciddi spoilerlar değil. http://nwvault.ign.com/Files/movies/data/1068327146370.shtml Not: Dosya yaklaşık 150 MB uzunluğunda ve DivX codec gerektiriyor. Bir de kameraman bazı yerlerde biraz titriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 merakla bekliyorum hordes of underdark i, bakalim.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 sotu'yu geçen gün bitirdim, hotu'dan en büyük beklentim deekin'in yeni maceraları.. :) "now you makes fun of deekin, wait there now deekin draws ugly caricature of you in epic story"[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 tam 6 saatte dl ettim,şimdi izledim :) her nekadar yarısı loading ekranı da olsa :P büyüleri baya bi abartmışlar bu sefer,ortam çok güzel, şu dev jöle çok iyiydi bide. bi ara kamera adamın içinde takıldı mı şu asansör benzeri şeyden inince, yoksa fps kamerasımı eklenmiş oyuna?[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Kamera limitlerinde değişiklik olacaktı ama fps kamerasının geldiğini pek sanmıyorum. Büyük olasılıkla çekenler "camera angle hack" programı kullanmışlardır. Adından da anlaşılacağı gibi nwn'deki kamera limitlerini ortadan kaldıran bir program ve fps görüntüsüne izin veriyor. Size bir trailer adresi daha vereyim: http://www.fileshack.com/file.x?fid=4098 Muhtemelen bunu fileplanet gibi başka yerlerde de bulabilirsiniz. Bu seferki 40 MB ama görüntüler çok hızlı geçiyor gibi. O yüzden daha sonra pause ederek izlemenizde fayda var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar