hamzaabi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Arkadaşlar ben 512 kablo dan server actım bilgisyarda cok ii bütün spawları fln bitirdim ama 4 kişiden sonra lag başlıyo neden acaba server da neler lag yapar söylerseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qudsider Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Kapılar,yerdeki itemler,gereksiz scriptler,spawnlar ve en önemlisi playerlar :D[hline]Admin Qudsider Icq:919832 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 En önemlisi renk lagg yapar buda mat renkler kullan demek oluo soracıma öle renkli scp ler olmasın göz boyamak amaçlı olan scp sil gitsin :D Sora vendor speechlerini azalt vendor stocklarını azalt 100 tane ise 50 tane yap spawn sayılarını düşür daha ne vardı ??? ha buldum bide kapıları sil çok işe yarıo , artı dekor amaçlı koydugun eşyaları bazıları kaldır deriö lagg azalacaktır büyük ihtimal *işallah* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 her serverda lag olur . lag serverların nazar boncuğudur takma kafana :P[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| [Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: DIEMASTER, 13 November 2003 05:07 tarihinde demiş ki: En önemlisi renk lagg yapar buda mat renkler kullan demek oluo Renkle Lagin ne alakasi var. Ilk defa senden duyuyom ilginç[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 renkle alakası yok eger asiri spawn koyduysan mesela sehirlere falan ondan lag olur.En buyuk hatan kablodan server acman kablonun sinyalini dusurdulermi lag olur :P[hline]Istıaron Ultima Online Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: DIEMASTER, 13 November 2003 05:07 tarihinde demiş ki: ha buldum bide kapıları sil çok işe yarıo , artı dekor amaçlı koydugun eşyaları bazıları kaldır deriö lagg azalacaktır büyük ihtimal *işallah* Dekorları sil diyen arkadasa bakın :) die nin server a bir girdim aman allahım heryer item dolu ve renkleride 0480 gibi renkler kullanılmısdı.:) kandisi iyi hatırlar sunları silelim dedim nuke yi cektim 300 ü gecgın ıtem vardı.bunlar sadece green in bır kosesındekı ıtemler. neyse konuya geleyım onemlı olan tabıkı kapılar,dusunkı server da 100 kısı onlıne bu 100 kısının 30 u kapı acıp kapatıyor bunların arasında ([b]Open Door eksık olurmu hic :) dusun lagı.[hline][b]Seer Amor Anet Exile [Bu mesaj Amor tarafından 13 November 2003 12:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamzaabi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ben şimdi bütün kapıları server dan nasıl silebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Kapısı penceresi ne kadar lag yapacak ya sen git serverin kaldiracagi turden iyi bir baglanti ayarlar önce.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 minoc bankasında kapı varsa %7.5 oranıdna laga sebep oluyormuş[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Arkadaslar bakın rengin lag yapıcanı ben sölerken server üzerinde anlamında demedim karşıdan baglanan kişi için dedim eger deneme şansınız varsa bi mekanı 0480 yapın oldugu gibi sora gidin cafeden kendi serverinıza girin görün derim olmassa istediginiz hakareti söleyin :D[hline]**Exile Staff** *uo.anet.net.tr* Icq:208663264 Mail:[email protected] [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 14 November 2003 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Bakın Zebulag göz önüne alın neden vendorlardaki itemlar azaltıldı millet sefalet çekiyor??? Oyunu playerlar arasında çevirmek içinmi hiç sanmıyorum...[hline]**Exile Staff** *uo.anet.net.tr* Icq:208663264 Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: DynamicK, 13 November 2003 23:31 tarihinde demiş ki: minoc bankasında kapı varsa %7.5 oranıdna laga sebep oluyormuş[hline]Grandmaster Hamburger Bende sylveria daki lag neden diodum :P ama geçti artık lag yok demekki başka kapılar silinmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 said: jonq, 13 November 2003 10:07 tarihinde demiş ki: said: DIEMASTER, 13 November 2003 05:07 tarihinde demiş ki: En önemlisi renk lagg yapar buda mat renkler kullan demek oluo Renkle Lagin ne alakasi var. Ilk defa senden duyuyom ilginç[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Arkadas hakli...Renk lag yapar.Bunu herkes bilir rareler yapmaz mesela 0846 kirmizi rare hos bir renktir hemde ama ice rengi 0480 fln renkelr cok yaygin oldugunda lag baslar istersen topla 3 - 5 kisi dene :)[hline] ***Owner of Blackthorne's Revenge*** Blackthorne's Revenge Cok Yakinda Geliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Birde ana makineye oturma %50 lag ondandır oturma derken ultima oynama ana makineden acaip kasar ve arkların dedikleride doğru itemler gereksiz script bunlara dikkat et Kolay gelsin..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimSeK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Sorun belki bi miktar da kablonun download/upload ratio'sundan kaynaklanıyor olabilir. Doğru hatırlıyorsam 512 için upload 128k idi bu arada 128Kbps = kabaca 128/8 Kbayt oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar