Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server da Lag

hamzaabi

Öne çıkan mesajlar

En önemlisi renk lagg yapar buda mat renkler kullan demek oluo soracıma öle renkli scp ler olmasın göz boyamak amaçlı olan scp sil gitsin :D Sora vendor speechlerini azalt vendor stocklarını azalt 100 tane ise 50 tane yap spawn sayılarını düşür daha ne vardı ??? ha buldum bide kapıları sil çok işe yarıo , artı dekor amaçlı koydugun eşyaları bazıları kaldır deriö lagg azalacaktır büyük ihtimal *işallah*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DIEMASTER, 13 November 2003 05:07 tarihinde demiş ki:
ha buldum bide kapıları sil çok işe yarıo , artı dekor amaçlı koydugun eşyaları bazıları kaldır deriö lagg azalacaktır büyük ihtimal *işallah*

Dekorları sil diyen arkadasa bakın :) die nin server a bir girdim aman allahım heryer item dolu ve renkleride 0480 gibi renkler kullanılmısdı.:) kandisi iyi hatırlar sunları silelim dedim nuke yi cektim 300 ü gecgın ıtem vardı.bunlar sadece green in bır kosesındekı ıtemler. neyse konuya geleyım onemlı olan tabıkı kapılar,dusunkı server da 100 kısı onlıne bu 100 kısının 30 u kapı acıp kapatıyor bunların arasında ([b]Open Door eksık olurmu hic :) dusun lagı.[hline][b]Seer Amor
Anet Exile

[Bu mesaj Amor tarafından 13 November 2003 12:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar bakın rengin lag yapıcanı ben sölerken server üzerinde anlamında demedim karşıdan baglanan kişi için dedim eger deneme şansınız varsa bi mekanı 0480 yapın oldugu gibi sora gidin cafeden kendi serverinıza girin görün derim olmassa istediginiz hakareti söleyin :D[hline]**Exile Staff**
*uo.anet.net.tr*
Mail:[email protected]

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 14 November 2003 00:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jonq, 13 November 2003 10:07 tarihinde demiş ki:
said:
DIEMASTER, 13 November 2003 05:07 tarihinde demiş ki:
En önemlisi renk lagg yapar buda mat renkler kullan demek oluo

Renkle Lagin ne alakasi var. Ilk defa senden duyuyom ilginç[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.

Arkadas hakli...Renk lag yapar.Bunu herkes bilir rareler yapmaz mesela 0846 kirmizi rare hos bir renktir hemde ama ice rengi 0480 fln renkelr cok yaygin oldugunda lag baslar istersen topla 3 - 5 kisi dene :)[hline] ***Owner of Blackthorne's Revenge***
Blackthorne's Revenge Cok Yakinda Geliyor!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...