Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Arkadaşlar Xbox hakkında bilgi verebilecek olan varmı acaba? -Fiyatı nedir? -Nereden alınır? -Oyunları nerede satılır? Ne kadar dır? Teşekkürler..[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Microsoft XBOX - 375$ Microsoft XBOX + Xecuter2.2 Lite Chip - 415$ - Xbox konsolu - Xbox pad - Scart ve bağlantı kabloları - Tanıtım kitapçığı - İsteğe bağlı chip ve EVOX programlarının yüklenmesi - Tüm bölge DVD filmlerin izlenmesi - Dahili 8 Gb Harddisk - Dahili Modem edindigim bu fiyatlar web üzerindendir ülkemizde fiyatı düşük-yüksek olabilir veya diger ülkelerde 375$ daha altında olabilir.. Daha fazla bilgi almak istiyorsan [email protected] [email protected] 0312 - 426 74 60 Aksesuarsız fiyatı www.xbox.com dan görülücegi gibi 179.99$[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ben yurtdışından aldım taxfree düşünce x-box konsol + 1 controller 150 euro onun dışında dvd playback kit 1 controller ve 3 oyun aldım, deli gibi oynuyorum zaman buldukça, dvd izliyorum falan ama ama türkiyede orjinal oyun yok. Başka oyun satın almak istersem chip taktıracağım sanırım istemeden[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Yani şimdi paraya falan kıydım aldım boxcuğumu, oyun olayını ne yapacağım? (açıklama için sağol bu arada)[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 orjinal oyun bulabilirsen ve bana haber verirsen cok sevinirim. Ama kopya oyunlari dogubankta ve o civarlardaki chip takan yerlerde satarlar sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Eğer bağlantın hızlıysa en ucuz yöntem download edip xbox ın HDD sine atmak oyunları. İçinde 8 gb lik HD var ama bütün oyunlar hd de dursun istersen çıkarıp daha büyük bi hd de takabiliyosun.[hline]uo-ao-tfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ben de araştırma yapıyorum ama nerelerden oyun download edebileceğim konusunda yardımcı olabilecek misin? Yoksa çok şey mi istiyorum? :D[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ehemn bu xbox da guzel olaymıs seneyede ondanmı alsak bı tane :p (babam oldurur kesın)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 oyunlari ben genelde netten çekiyorum ama backup satan adamlarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar