karpuz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Eskiden yapardık abimle eternal açınca aklıma geldi... Biliyormusun.net de soruya cevap vermen için 30 saniye var ya speedi en yavaşa indirdiğinde o 30 saniye 5 saate çıkıyodu biz de ansiklopediden falan araştırıp doğru cevabı buluyoduk... Çok kere 15 de 15 yapmamıza rağmen bi türlü ilk 3 e girip de hediye kazanmak nasip olmadı ama baya eylenirdik yani :D[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 oha akıllıca hala oluyormu peki ?[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 yurdum insanı neler buluyo hey yavrum :)[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 demin denedim oluyo :D puhauhauhau[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 35 kez yarışmak gerekiyormuş 33 kez full çıkarki şüphelenmesinler. dijital cam monitor ve 3 aylık net var. Uraşılır aslında. karpuzcum speed nerden bulcaz :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 muahah türk insanı... :) zekice, ne diyim..[hline] ^._.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 birinci olanlar speedsiz mi birinci oluyo sanıyosunuz? bide hediye verdiklerinimi sanıyosunuz lan ehue. edit ordaki birinciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 karpuz şu merete bi link ver lütfen,bi site daha var biliyormusun.net e benzer,orda herifin teki ortalamasını baya bi yüksek tutuyodu sinir ediyodu beni.konuyu görünce hırs yaptım şimdi :) bu arada benzer sitenin adresi: www.bilgiyarismasi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar