Cruloss Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 matrixte fragmanı gösteriliyo sağlam bi filme benziyo. güzelim hikayenin suyunu sıkıp saçmalamamışlardır umarım. bu arada brad pitt kimi oynuyo çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Achilles'i oynuyor pitt, extra bilgi icin buraya bak.[hline]Wolfshade, 03 August 2002 06:18 tarihinde demiş ki: Ölümden korkmam... Insanin kötü günündeki tek gercek dostu olarak varsayarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 bide burasi var[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 orlando bloom da var çok hoş bir filme benziyor[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 kadro sağlam gözüktü. savaş sahneleri de gaz gibiydi. walla heyecanla beklicem :)[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you. So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that. Believe well, cutter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 beklioruz, listemizde :) güzel olcak gibi, mızrak savaşlarını falan güzel yaparlarsa süfer olur[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Zaten bekledigim 3 film kaldı Master and commander,last samurai ve Troy...3 undende umıtlıyım :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 off cok sevidgim filmlerden kaçırmam heleki o başkta gemileri gosterdi bittim filme[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 fragmanı görünce çok şaşırdık bir an, film iyi çıksa da turizme de destek olur amerika bedavaya reklamıızı yapmış gibi.. :-p brad pitt'in topuğundan vurulmasını merak ediyorum.. :) (spoiler'ın öylesi :lol: )[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Acchilleus Brad Pitt ise ki Hector kim bilmiyorum onu kesin bole karanlıklar şövalyesi gibi bişey yaparlar[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Aslında düşünürsek Acchilleusu Viggo mortensen de yapabilirlerdi adam baya bi ünlendi yani bu arada Agamennonu oynayan adam da baya bi ilk resimde Anthony Quinn abimizi hatırlattı bana.Ruhu şad olsun[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 fragman süper hele zoom out yaparak gemileri göstermesi karizma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 bu arada odysseus'un biraz geri plana atılması hoş olmamış bence. filmin sitesinde kısa hikaye var odysseusun ismi bile geçmiyo truvaya karşı tek adam duruyordu achilleus diyo tamam en büyük savaşçı achilleus da odysseus da en zeki adamlardan biri zaten o olmasa bi bok yapamıolardı niye bu kadar geri plana itilmiş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 öncelikle o gemi olayı ölümüne abarmış o kadar gemi varsa savaş sahnesini yapmak için okyanus faln lazım yani sora da orlando bloom a kahpe paris rolü hiç gitmemiş ama genel olarak hoş olmuş zaten matrix de fragmanı verilen bütn filmler troy - master and comander - last samurai baya hoşa benziyo bu sene çok güzel film olcak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 etkilendim ..[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 atinalılar truvaya karşı 1000 gemi indirmişler. hatta guinnesde güzellik birimi olarak helen verilir. helen için 1000 gemi indirilmiştir, buna göre kendi için 1 gemi indirilen her kadın 1 mili helen güzelliğindedir gibi bişeyler var :) neyse, orda okadar gemi var mıydı ki?[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you. So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that. Believe well, cutter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 unutmuşum lord of the rings : return of the king tolkien babadan ve sayın yönetmen peter jacksondan özür diliyorum ve saygılarımı sunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 media.warnerbros.com/wbmovies/troy/teaser_hi/teaser_a.mov[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 evet indirdim çok güzel zaten geçen gün sinemada fragmanını gördüm açıçkası helen için bende savaşırdım :) o kadar gemi olması normal cünkü nerdeyse bütün yunan ve kolonileri o savaşa gitmiştir,o zmnlar da öyle bi gemiye fazla insan binemezdi o kadar askeri taşımak için çok gemi lazım[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ya simdi yunan kolonileri savasa girmistir deniyor. o zamanlar miken zamanlari, kolonizasyon almis basini yurumus degil, ionya mevzusu daha ortada yok, dorlar gelecek basacak ki akalar egeye kacacak da bu gun bildigimiz duruma gelecek iyonya. ee oyleyken pek de buyuk bir koloni ortami olamaz. kaldi ki truva zaten koloni, diger koloniler niye dalsin mantik yok. bence olay mikenli tarihciler ve ozanlar tarafindan abartildi butun yunanistana karsi truva diye.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Arka planladıkı ıklım falan Turkıyede bazı sahnelerın cekılmıs olabılecegını aklıma getırdı bı bılgısı olan varmı..[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Filim Malta adasında Çekilmiştir.[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 guzele benziyor trailer dan cikardigim kadariyla, belli ki iddiali bir yapim. bakalim, gorucez. ayrica dun orlando bloom un bi filmi vardi korsan diye, ufacikmis, ufak da bir rolu var zaten, neredeen nereye dedim -][hline]kulkedisi simdi yasasa, laila da koca bulurdu heralde hihi - B.K./26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 hehe hatta 1000 gemi değil 1200 gemi ile gitmişlerdir mikenler,akhalar,spartalılar artk kim varsa binmiş gemilere :) truva nin efsaneleri de vardır,mesela amazon kraliçesi yardıma gelmiştir şehre[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bir minigun koyacaklardı bak bakalım aşil'miş bilmemkimmiş kalıyor mu meydanda.. :) california'ya taşınmış sanırım çekimler bu terör mevzularından dolayı..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar