Predator Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 beklediğimden iyi bitti. beğendim , eleştirilmeyi haketcek çok büyük olaylar yok. güzel olmuş vb[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Anlamadığım bişey var, sonunda mimar dio ki söz verdiiğim gibi bütün insanları özgür bırakıcaz. Yani matrixteki insanlar gerçek dünyaya çıklabilecekler, peki bunu yaparlarsa neyin enerjisini kullanacaklar? HErkes çıktı dielim nerden enerji elde edecekler?[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 hayir butun demiyor cikmak isteyenler diyor. birakicaz da demiyor, birakilacak diyor, obviously diyor, yani gorunen o ki diyor. demek ki bu onun karari degil, olan olaylarin sonucunda ortaya cikan yeni bir durum[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 e tamam herkes çıkacak büyük ihtimalle çünkü legal olacak artık çıkmak e o zaman ne olacak? enerjileri kalmıcak[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 oyle degil iste, ilk filmlerde girmek isteyen bi eleman vardi bunlarda hatirlamadiniz mi. sirk gibi bir yer matrix aslinda. serbest birakilsa her tur fantaziyi yasamak mumkun. matrix degistikten sonra girmek de isteyen olur cikmak da cikmis olan bir sureligine girer girmis olan bir sureligine cikar surekli bir durum olusur.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 13. sayfaya kadar geldim genelde Sam kendini savunmus hep filmin kotulugu konusunda herseyden once kendi dusuncelerimi yaziyim: -Matrix 1 i ilk izlediginiz zamani hatirlayin son iki filmi unutup. Her sahnesinde ayri bir hayranlik uyaniyordu. Wachowski kardeslere tapmistiniz, bir lobby scene, bir Neo nun karizmaitk bir sekilde helikopterden Minigun ile gozukmesi, bir cekirge Neo nun atlamaya calisirken orda The One o, ilk denemede yapabilir diye umitlenmeniz ve yapamamasi, bir kahindeki suspense, bir Morpheus Neo dovusu, bir Matrix-Gercek dunya arasindaki gecisler ve gondermelerin guzelligi Ve tabii ki Filmin sonu, Neo "herkesi uyandiricam" der, ve gozlugunu takip Rage Against The Machine - Wake Up esliginde ucar cok unuttugum sey var, ama ilk filmin dolulugunu anlayin Ikinci film -Abi super olucak ya, bekleyemiyorum, Wachowski ustadlar gene bizi hayran birakacaklar, gene siyah gunes gozluklerimize kosacaz, mesut olacaz, bol aksiyon yapicaz, yeni muzikler, yeni dovus olaylari Sinema cikisi -WTF?! -Bokunu cikarmislar -Bohuhuhu -lan bari guzel aksiyonunuz osayd beeee -Wachowskiler Hollywood hastaligina yakalanmislar, bohuhu 3. film cikisi: -Hic bir tepki yok bizde, ne o birinci filmin biraktigi hayranlik, ne o ikinci filmden ikarken ki hayal kirikligi 3. film kurtarici film olacakti 2. filmden sonra olamadi Gerek dovus sahnelerinin eksikligi (unutmayin, Matrix i matrix ypan tum o felsefesinin yaninda dovus sahneleridir) Disco giris sahnesindeki dovus tamamen ilk filmin kopyasi olmus Felsefesinin eksikligi: Nerde o "What is the matriiix, aslinda hepimiz bir sistmein kolesiyiz!" diye bagirtan felsefe, nerde "abi ordaki esprin iyiydi dedigimiz yer" yani afedersiniz, ben ilk filmden ciksaydim arkadaslara once nerede yiyeegimizi degil, filmdeki sahneleri sorardim CGI karmasasi, ozel efektler tamam iyi guzel sci fi ciyiz diye bol tentacle li uzayli turlu yaratiklar yapmisiniz bz fakiriz bohuhu diye gecinen Zion a 800 tane Mecha da vermisiniz. ama yapmayin ya Ozel efekt istesem FF izlerdim gidip, yani kullanmslar, iyi kullanmislar, ama yannis kullanmislar. Istedigin kadar cok beklentin oldugu icin kotu buldun diyin, ki beklentim yoktu, film berbatti. Neymis: Wachowski kardesler Hollywood ile calistiklari icin hata yapmislar. Neymis: Bir film Hollywood a girerse konusu ne olursa olun ask i islemek zorundadir, bu nedenle en sci fi felsefik filmde bile ask yuzunden trilogy nin 2/3 u bok edilebilir Hollywood da Neymis: Matrix 1 tek gercektir, diger ikisi Hollywood un silah zoruyla yazdirdigi bullshit dir.[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Bu arada isteyen giricek isteyen cikacak geyigi ne demek: Matrix Online cikacak izleyici kitlesi, alin oynayin, matrix de hissedin kendiniz Biz hollywood uz, paraniz icin variz, paranizi somurmek icin cok moda olan MMORPG yi kullaniyoruz, yeaaaah[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Zaten Matrix de felsefe yada mantık aramak anlamsızdır... %100 Action ve Bilgisayar Animasyonu bu filmin ana temasıdır... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 abi 3 serilik film yaparsaniz seyirciler ilkinden sonrakilere laga luga etmeye baslar. bir tane film soyleyin ucleme olup ucu de super olan[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: unity100, 08 November 2003 23:48 tarihinde demiş ki: abi 3 serilik film yaparsaniz seyirciler ilkinden sonrakilere laga luga etmeye baslar. bir tane film soyleyin ucleme olup ucu de super olan Bu sabak aklimdan gecenlerdi bunlar.[hline]sandwich theorem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Bende filme bu sabah 3 arkadaşımla gittim.Hiçbirimiz beğenmedik filmi.Benim aksiyon anlayışım martial-arts(crouching tiger-hidden dragon,matrix) yada akrobatik hareketlerdir(ilk matrixteki lobi sahnesi,yamakasi...). Bi sürü demir yığınınbirbirine carpması bana hiç cazip gelmedi.Filmin 4 te 3luk kısmıda bundan ibarettir.Bu yuzden actionu geçtim. Düşündürücülük ve felsefi bakış açısına gelince ilk film bittiğinde 10 dakka yerimden kıpırdayamamıştım.Reloaded'da devam dedik ilk film gibi olamaz dedik aksiyon sahneleri kurtardı. Su trinty'le neo'nun olayına gelince drama iyidir hoştur diyosunuz ben o sahnede resmen 2 kez esnedim.Ben matrix'te drama istemiyorum kardeşim.(ki bu sahnenin ne kadar drama oldugu tartisilir.)Ön yargı, büyük umutlar felan diyorsunuz elbette onyargı olucak bu bi devam filmi ve ondanda önemlisi matrix'in devam filmi. Sonuç olarak gitmeyin demiyorum öyle yada boyle izlenmeli ama şahsen ben divx olarak izlemeyi tercih ederdim.[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: unity100, 08 November 2003 23:48 tarihinde demiş ki: abi 3 serilik film yaparsaniz seyirciler ilkinden sonrakilere laga luga etmeye baslar. bir tane film soyleyin ucleme olup ucu de super olan Mad max,lotr(en azından ilk 2si guzeldi 3süde güzel olucak eminim :-p)[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 madmaxta bi kere 2. filmden itibaren hokkabaz gibi karakterler soktular. sadomazolar tecavuzculer, hatta tina turner bile girdi. lotra da cok laf eden oldu 2.sine[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 star wars... çaaat :p[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 matrix sux harry potter sux LoTR Rlz ![hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 lotr ın fragman super otesi bişidi ya[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 şimdi millet lotr uda beğenmicek sırf şu shire a dönüş kısmını sadece extended dvdye koyacaklar diye :-P[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: Enginar, 09 November 2003 00:17 tarihinde demiş ki: star wars... çaaat :p[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi hayir hic de degil, tonla insan epizod 6 ya laf etmisti ciktiginda, ewok olayina, nasil ormanda cekim yapilip kostumlu cucelerle maliyetten kisildigina vs. epizod 1 le 2 ye de ucan cok lagaluga eden cok. en basitinden neden 30 yil onceki donemdeki aletler, silahlar, robotlar, gemiler daha ileri teknolojide 30 yil sonrakinden diye.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 matrix hakkinda... 1) bir tane daha matrix filmi cekilememesi icin neo ve trinity'nin olmesi gerekiyodu, olduler zaten 2) trinity olurken neo ile yaptigi dialog bana eski western filmlerinde olen kahramanin en iyi arki ya da sevgilisiyle yaptii son konusmayi hatirlatti 3) dovus sahneleri mukemmel yapilmis, ozellikle muzikleriyle cok uyumlu, gorsel olarak super bi film olmus 4) hikayede acik nokta birakmadan bi filmde olayi sona ulastiralim demisler, dengeli son olmus, zaten kahramanlar olmese, supe lay lay pespembe olur hersey ozetle, amacina ulasmis bi film, ben begendim ve de eglendim, ama son olmasina da seviniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: unity100, 08 November 2003 23:48 tarihinde demiş ki: abi 3 serilik film yaparsaniz seyirciler ilkinden sonrakilere laga luga etmeye baslar. bir tane film soyleyin ucleme olup ucu de super olan[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com LOTR hiç matris gibi olmıcak sanmıorum 2.bolume(LOTR) ag ug edenlerde bence sadece boş adamlar.Dediğim gibi filmin en güzel yeri filmin sonundakı mimar ıle kahın arasındakı dıyalog(kahın dumur oluyo resmen) bu kadar en komık yerı ıse neo ıle 3 kazıga gırmıs Trin 1 saat konusma bıde aradakı diyalog Neo:Ölemezsın Tirn:Ölüyorum. muha heralde olucek 10 tane kazık banada gırse ölürdüm ama allah ıcın tirn gıbı 1 saat dayanamazdın. -.-[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: unity100, 08 November 2003 23:48 tarihinde demiş ki: abi 3 serilik film yaparsaniz seyirciler ilkinden sonrakilere laga luga etmeye baslar. bir tane film soyleyin ucleme olup ucu de super olan[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com üçüncüyü düş, (yönetmen başka, senarist başka, oyuncu başka) terminator serisi. t2'yi seyredip ders çıkarsınlar kendilerine vaşovskiler, beğenilen tarafları alıp zenginleştirmek yerine beğenilmeyen tarafları alıp cilalamakla mı trilogy yapılır tekrar düşünsünler mecha'larını önlerine koyup.. ayrıca revolutions'un beğenilmeme oranını da kıyaslarsan diğer verdiğin örneklerle hiç alakası yok. matrix'i beğenenlerin yarısından fazlası beğenmedi revoulutions'u, nasıl bir istatistiktir bu? yanlış ola birşeyler var elbette, "sequel'ler beğenilmez" diye bir genelleme varsa bunun da kaynağı "sequel yapalım da çamurdan olsun" mantığıdır, hiçbirşey sebepsiz değil ki..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Yani Tirn`in dayanıklılık 20 filan hakkını werelım.Geberemıo hemen nede olsa neo nun manıtası.Bu arada NEo özüne dündü resmen emdi makina muahha[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: Mendoza, 08 November 2003 23:41 tarihinde demiş ki: Zaten Matrix de felsefe yada mantık aramak anlamsızdır... %100 Action ve Bilgisayar Animasyonu bu filmin ana temasıdır... :) Boyle filmi anlamadiginiz icin aksiyonu gormeye gidiyorsunuz, sonra bize (ki her seyiyle filmi inceleyen nedense biziz) on yargiliydiniz, cok sey beklediniz diyorsunuz. Matrix 1 i izleyip bir felsefesi yok sadee aksiyon ve efekt diyenler kesinlikle filmi gotuyle izlemis insanlardir. Herseyi gectim %100 aksiyon bla bla, peki tum o dinsel gonderilere ne diiceksiniz? Bakin sizin sevdiginiz son iki filmde unlar, ilk filmde nerdeyse 0. Sam sonuna kadar seninleyim bu konuda, daha yanlis olan bir sey soyledigini gormedim. Ama suc kimsede degil, Suc Hollywood da, T3 e bile ask temasini soktular sonunda, sonra M2-3 tabii ki ask temali olacak, yoksa HOllywood bu, satmaz. -Hala ilk filmde felsefe yoktur diye yazan biri olursa otururum bariz noktalari yazarim, onlari okuyuo, kafasinda bir degerlendirip hala felsefe yok diyorsa, affetsin kafasinda bi algilarini da degerlendirsin.[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bence o kadar kotu diildi matrix '1' le karsilastirmayin bu filmi hatta cok rahatsizsaniz son 2 filmden, onlari direk hafizanizdan silin :) ama bana kalirsa kotu bi son olmamis bekledigimden iyi cikti. en guzel nokta filmin sonunda neo nun olmesi! eger olmeseydi trinity'yle opusme sahneleri falan koysalardi... aman aman dusuncesi bile kotu..en azindan burdan kurtarmislar.[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Aaaa çok özür dilerim. Matrix'in felsefesi olmaz olur mu ... Hele ilk filmde inanılmaz... Düşünün hayatınızı sürdürüyorsunuz, garip rüyalar görüyorsunuz, işte böyle devam ederken... Allahın keli geliyor. Karşına oturuyor. Diyorki bak kardeşim 2 hap var. Biri kırmızı biri mavi. Şunu seçersen bişi olcak ama ne olcağını söylemem, bunu seçersen bişi olmıcak. Sen de gidip Hiçbirşey bilmediğin, ne olcağını söylemedikleri, üstüne tehlikeli, geri dönüşü yok bunun dedikleri şeyi seçiyorsun. Bu ne mantık, bu ne felsefe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar