Daesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 "1 kere sawaş bitmedi sadece barış yapıldı" eheh bu nasıl bi cümle ya[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Acıkcası film benim de bekledigim gibi cıkmadı. Cok fazla boşluk kaldı. Neo neyin nesidir belli deil walla. İlk filmden itibaren Neo->The One->Messiah seklinde evolution gecirdi adam. Görsel effectler iyiydi bence ama ben bu filmde Reloaded ile acılan onca boşlugun doldurulmasını beklerken, bunlar makineler gibi daha da derine kazdı :) En son Neo-Smith kapışmasını da daha acıklayıcı bişiler yapabilirlerdi. Kahin, Neo'ya sen Smith'in negatifisin demişti. Harelde ikisi birleşince nötrleşme oldu :) Anladıgım kadarıyla Kahin, Neo'nun kodunu kullandı Smith'i etkisiz hale getirebilmek icin. Su arap kökenli elemanların konusmasından hiçbişi cıkaramadım. Adam o kadar konustu ama ortada bişi yok. Kızlarının bir görevi olmadıgı icin "exile" program ilan edilmiş sanırım. Ya da görevi bittigi icin..Orayı da anlamadım. En sonundaki güneş zımbırtısını da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Everything that has a beginning, has an end![hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 bugun gittim.begenmedim tek gusel olan yer bence ziondaki savaştı neo vs smith kapışmasını abartmışlar baya[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 bn beyendim yani dışardan objektif oalrak bakarsan çok bi atraksyon yok ama sürükleyici olmuş tabi neo da mesih yani bi takım özel güçleri olcak ne bilim robotları patlattı içinden sentinel geçti bişiy olmaı körken görebilio faln filan burda öenmli olan aşk teması bu morpheusun manita olan kadın kaptan çok karizmayzdı ayrıca bnce trinity ölmese neo o kadar iş yapamazdı faln demeye çalışmışlar bi de kırmızılı merovinigan ın yanındaki hatun dio ya she can do anything because she is in love faln die budur işte abi nbe diyim başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 ya gittim bugun gördüm beyendim. üstüne baya bi düşünmek gerekiyor. ama şunu da demeden edemeyeceğim. ..u çıktı bu matrixin. Son lafım "Vat iz matrikis hüleyyyn!!!" :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Yaw gidin , izleyin , zevk alın. O kadar! Bu kadar kasmaya ne gerek var yahu?? :P Alt tarafı bir film işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 muhahaha adamin yazdigina bakin baska bi forumda If Smith is a virus then why can't the Matrix afford Norton Utilities? Virus protection is a very basic...but, essential program for any computer system.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Neo watches a little girl levitate wooden alphabet blocks. Closer to him, a SKINNY BOY with a shaved head holds a plot which sways like a blade of grass. In front of him is a pile of plots bent and twisted into knots. Neo crosses to him and sits. The boy smiles and hands Neo the plot which is now perfectly straight. SKINNY BOY Do not try to bend the plot. That is impossible. Instead, only try to realize the truth. NEO What truth? SPOON BOY That there is no plot. Neo nods, staring at the plot. NEO There is no plot. SPOON BOY Then you will see that it is not the plot that bends. It is only yourself. euhueh[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 nihayet gittim gördüm .. ama filmi neremle izlediğimden şüpheliyim çünkü ben neonun sonuna dair hiç birşey görmemişken etrafta neo öldü diye cirit atanlar var yoruma açık bıraktılar heralde neyse diyorum. (hemen yeni bi devam filmi mi gelir sorusu akla geliyo ama wachowskiler'in bu sondu demesine güveniyorum .. aman yapmasınlar seri efsaneden kestaneye doğru gidiyo çünkü) açıkçası 2 gündür pek bişiy duymadım film hakkında trinity nin hazin sonu hariç eheh .. bişiy öğrenmememe rağmen reloaded'tan sora bu filmin için beklentilerimi epey düşük tuttuğum için filmi beğendim evet film hoşuma gitti bi kere filmin başını, yani neo kurtarılıncaya dek, çok başarılı buldum. yani farklı bi hava yakalamışlar .. zaten metroları severim zaafım var istasyonlara karşı vs =) merovingian + bellucci'nin oynadığı güzeller güzeli karısı persephone un durumu her ne kadar havada bırakılmışsa da o bölümdeki dialoglar ve trainman karakteri falan hoş olmuş işte sora trinity nin trenden çıkıp koşmasıyla bi an yerlerde bulduk kendimizi .. ben aslında uzak bi açıdan ikisinin birbirine doğru koşmalarını isterdim o zaman filmin sonuna dek kendime gelemezdim heralde eheah neyse derken bane uyandı falan .. bu arada ben atladım mı bilmiyorum ama topicte kimse bane'den bahsetmemiş bildiğimiz gibi smith gerçek dünyaya (?) bane görüntüsüyle girmeyi başarmıştı. konuşmasının benzerliği beni epey bi sevindirik etti zevk aldım çoğu dialoğunda da kafam karıştı acaba kendisi mi seslendirmiş onları yoksa smith'i oynayan hugo weaving mi ?! bundan sora da makinalar zion'a saldırmaya başladı işte .. her ne kadar sam'in parmak bastığı bissürü mantık hatası olsa da ben savaş sahnesini başarılı buldum. trinity ölürkenki muabbet fazla uzatılmış evet haklısınız soracıma neo-smith kavgası da gökyüzüne taşınca biraz benim de canımı sıktı açıkçası =) yine de kötü diyemem .. sonu da pek sürpriz bi son olmadı zaten önceki filmlerde sordukları soruların birazına cevap getiriyolar birazını cevapsız bırakıyolar ama en azından yeni sorular sorup da kafamızı darmaduman bırakmadığına sevindim bu seri bitsin artık burda cılkı çıktı .. 2.filmi ilk izleyişimde o kadar nefret etmiştim ki bu filmin ilk yarısındaki ambians inanın ilaç gibi geldi. ikinci yarıdaki aksiyon sahneleri de iyiydi ben beklediğim aldım valla[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Filmde "Off yaa offf" diye ic gecirdigim tek sahne vardi;"Trin'in trenden inip Neo'ya kosmasi...Var ya kafayi yedim yani olmaz ya bu filmle ne alakasi var ya...Arkadan bi de fon muzik girdi...Koptum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 birde anlamadıgım bir sey vardı fransız ile trin anlasmaya yaparken trin nasıl trenci ile gittide geride fransız'ı tehtit edicek kim vardı? morpheus vede diger elemanın zaten kafasına silah dayanmıstı? trin gidince neden fransız anlasmaya sadık kaldı ayrıca trenciye orada hiç bişi yapamazlardı adam oranın tanrısı idi? bana bu biraz tuhaf geldi sadece fransız morpheusu tehtit etse trin ile neoyu orada tutabilirdi trenciyede kafa tutmazlardı zaten orada nasıl oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 anlaşma anlaşmadır.[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you. So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that. Believe well, cutter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Ben daha filmi izleyemedim :([hline]İşte beni herkesten farklı kılan bu... Kibir!! Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 said: Grudge, 07 November 2003 22:44 tarihinde demiş ki: anlaşma anlaşmadır.[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you. So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that. Believe well, cutter. Bana fransız gibi bir adamın anlaşmaya sadık kalmasıda tuhaf geldi zaten adam sadece kendini vede menfaatlerini düşünen biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Bence film çok güzeldi,hatta süperdi.Mükemmel bi üçlemenin böyle bitmesi çok iyi olmuş.Kutlarım çaykovskleri. Bu filmi de izledikten sonra filmin dine göndermeleri olduguna tam olarak inandım.Bir çok yerde belirtisi vardı. Örnegin;Fransızın,''şeytan'' oldugunu sanıyorum,yaptıgı şeyler ve neo trinity (ve kahin in koruyucusu olan adam-aklıma gelmedi adı) asansöre girdiklerinde dügmede ''hell'' yazıyordu. Başka bi örnek;filmin sonunda Neo'nun ölürken haç biçiminde çıkan ışıklar.Neo'yu filmde ''Hz.İsa'' rolüne bürümüş. Her ikisi de inandıkları şey için ölüyolar. Başka örnek;Yazılan bazı progamların mesela hindistanlı oldugunu sandıgım ailenin(matrix ve zion arasındaki tren istasyonundaki yerdeki ailenin) meleklere benzetildigini düşünüyorum.Aynı Kuran-ı Kerim deki gibi ''Melekler sadece itaat ederler'',ve burda da programlar sadece görevlerini yapıyolar. Son olarak;mimar'ın da ''Tanrı'' ya benzetildigini sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Bir de aksiyon sahnelerini çok begendim. Şu ana kadar izledigim en iyi aksiyon sahnelerini bu üçleme de buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 tarist, merovigian'a asansörle çıkarken düğmenin üstündeki yazıyı farkettim ama help diye okudum dedim ne alaka ?! evet eğer hell se mantıklı bi açıklaması oluyo hem de baya bi =) hindu ailenin meleklere benzetilmesi de çok hoşuma gitti helal[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 aksine. hintliler şeytanla anlaşmışlardı resmen. meleklerin böyle bişey yapabileceklerini sanmıyorum...[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you. So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that. Believe well, cutter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 merovingian'ın antlaşması konusu da devasa bir mantık hatası, onu yazmayı unutmuşum mesela. mimar sözünü tutuyor, merovingian sözünü tutuyor, ne biçim kötü karakterler bunlar yahu? en sonda hep beraber halay çekselerdi bari.. matrix kılığında episode 2 zion bölümü, nasıl beğenilir aklım almadı. kaç yıl önce final fantasy'de çok daha iyi cgi sahneleri vardı, onu da izleyin mukayese edin bari.. halen inanamıyorum nasıl bu kadar batırabilmiş yaratıcıları seriyi; t3 ile beraber yılın en büyük hayalkırıklığı, ondan da öte hatta..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Bence çogu insanın ''Matrix'' ten beklentileri çok fazlaydı,o yüzden hayalkırıklıgına ugradılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Bilmiyorum önceki sayfada yer verilmiş mi okuyamadım ama ben yazayım.Filmdeki hatalar:http://www.moviemistakes.com/film3297 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 neo the demon hunter Ilidan göbek adı adamın haha[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 sam aslında o kadarda yüklenme o sahnelere sonuçta final fantasy tamamen grafiklerden oluşmuş bi film elbette onda herşeyin olabildiğince gerçeğe yakın olması gerekir zaten savaş sahnelerinde kullanılan efektler bence oldukça yeterliydi...bugün gittim filme.belki burayı daha önceden okuduğumdan , belkide beklentilerimin yüksek olmamasından dolayı hayal kırıklığına uğramadım.ama bazı sahnelerde saçmalıklar var samin bunlara verdiği örneklere katılıyorum.ama bence bu filmi ilkiyle karşılaştırmamak gerekiyor çünkü ikisi tamamen farklı olayları anlatıyor.bazıları diyoki ilk filmdeki felsefi hava bu filmde eksik.e bu çok normal ilk filmdeki o felsefi hava seyirciye mekanı anlatmak ve olaya ısındırmak için vardı.sonuç olarak bu son savaş ve bence aynen olması gerektiği gibi...[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 beklentilerim reloaded'dan fazla değildi, sadece adam gibi 1-2 aksiyon sahnesi olsa (dandik cgi mecha ve uzay gemileri içermeyen) onlarla bile yetinecektim mantığı, konuyu boşverip ama ne konu, mantık ne de aksiyonu tatmin ediciydi.. t3'deki tır sahnesi kadar bile etkileyici bir bölüm yoktu, ne anladık matrix'ten? truman show seyrederiz madem sırf okkalı diyalog istiyorsak..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar