Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 mimarın kodunun üstüne kod olur mu ulan! yıkın lan zion'u![hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Rofl!! kahrolsun mimarın saltanatı[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Tamam anladık matrix fln güzel, baba olmuş... morpheus amcamız trinity apla neo abimiz ama nedir o ajan smith olayı aynı cem uzan bu kadar da olmaz yani benzerlik.. herife gülmekten kopukluk yaşadım filmde.. (bazen şüpheleniyorum onlara da mı para yedirdi die) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ehe gech oluo biraz ama yazmadan edemedim.. affedin.. birileri (ki saten tümünü okuyamadim yazilarin 13te biraktim.. ) Filmden cok sey beklemişiniz dio.. e yanii bırakinda bekleyelim 1inci bölümünde.. ohaaa dedirten ama ikincide sıcan bi trilogynin son bölümünden bırakında cok sey bekliyim.. ben sahsen.. ikiyi ve ücü hich izlememiş olmayi tercih ederdim birde olusturulan o mükemmel hava direk yok edilmiş ne kadar cok para kazanırsam o kadar iyidir mantıgı ha bide din propagandasını en kadar yaparsam o kadar iyi olur mantıgı filmi batırdı.. bence.. filmin icindeki tonla mantık hatasını sacmaligi yazmaya hich gerek yok dicem ama bazi sahneler o kadar komik geldiki. linkin karısının olai mesala "hatun kisi (tankin kardesimi karısımı unuttum(dozerinmiydiki nese..) odaya girer hatun (linkinki ) bisiler yapmaktadir -ne yapion kuzum -- bomba yapiom napcam - hadi ya bırak bombayi herkes tapinaga kacio hadi gel sende.. -- dozer/tank disarda olsa sen napardin yaa -- bende bomba yapardim.." peh peh tüm zion bomba yapma egitimi almish sanirsam.. (bana salakca geldi kimisne mantıklı gelmistir ...) tonla mecha cgisinede lafim yokta bi kac yüz bin sentinelin (kalamar!!) o mınncacik delikten cıkıpta sonrasinda salak sulak hareketler yapmasi sanki ziona saldirmaya deilde piknik yapmaya gelmişler gibi geldi bana arada bi iki tanesi dönüp mechlere saldiriodu gerci sanirim oda aip olmasin durumu.. 1inci filmde en ufak sese kulak kelisen sentineller bu sefer yanlarindan kosturan (üstlerinde bazukası roketleri olan tangır tungur ses cıkaran piyade(!)lerin yanlarindan gecmesine neden göz yumdularkine? acaba toplu bi saarlik durumumu söz konusu nedir acaba oyy aman nese onca sacmaliği yazmanın en anlami varki. tek umudum LOTR Kralın Dönüşünün bu kadar büyük bi hayal kırıklığı olmaması..[hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Selamlar herkese. Film bekledigim gibi cikmadi acikcasi. Filmde beni rahatsiz eden seyleri siralamak gerekirse: * Merovingian cok arka plana atilmis. * Trinitynin olmesi cok uzun surdugu icin bir sure sonra yapay oldugunu bariz belli ediyor. * Trinity Neoyu tren garindan kurtarirken yapaylik var. * Seraph, Seto ve Oracle in sahneleri bosuna. Seraph olcegini bile bile odaya gizlenme mantigi yapiyor halbuki onun kolunun altinda bir anahtar vardi onunla gizli kapilarin oldugu odaya gidebilirdi. Ne oldu o anahtara? * Smith Neoya Logosta iken silahi dogrulttugunda neden ates etmeden 1 saat konusma ihtiyacini hissetti. Bence bir Makina isi sansa birakmaz, beklemez oyle, direkt vurur ilk sans yakaladiginda. O yuzden orasi bana cok geyik geldi. * Son Neo-Smith savasi Kung-fu sahneleri acisindan ilk filmdeki Morpheus-Neo karsilasmasindan bile ezik kalmis. Sirf efekt gormek kasti beni biraz hareket gorseydik keske. * The Kid matrixten ilk ve tek kendi basina cikabilmis ozel bir insan. Bence ona mermi tasima gorevinden daha buyuk birsey olmaliydi. Ordada senaryo eksikligi var bence. Bunun disinda onceki Matrixlerde soylenen " film hristyanliga gondermeler yapiyor " sozlerine gulup gecerdim ama bu filmden sonra kesinlikle eminim ki incil den etkilenilmis hatta bazi seyler direkt ordan alinmis. Hele serapha "wingless" dedikleri anda bunun seraphim'den alindigi anlasiliyor. Bunlarin yaninda belirtmeliyimki Docks savasini cok begendim. Ama M3 bence ilk ve ikinci filmin golgesinde kaliyor. Ilk ve 2.sini en az 100 er kez izlemisimdir ama bunu o kadar izleyecegimi sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Film tarihinin en karmaşık üçlemesidir. Bu kadar çok kavramı içinde barındırması, birçok film türünün karışımı olmasından ötürü film hak ettiği ilgiyi görmüştür. Hayatımda seyrettiğim en iyi filmdir, film üçlemesidir. Star Wars kadar piyasaya yerleşecek olacağından eminim. Revolutions son olması nedeniyle beni üzen ama içine edilmeden, temiz biçimde sona ermesi nedeniyle de içimde huzur bırakan bir filmdi. Olması gerektiği kadar iyiydi. Elbet hatalar olacaktır. Free your mind.[hline][Aradığınız kişiye ulaşılamıyor.] [Equa Oyun Sunucusu Kurucusu] [www.e-q-u-a.com] [ICQ]107493893 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar