Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayı Meselesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu summon'dan create edilen ayı vs direk all kill ile birine daldırılınca daldırdığım kişiye crim olmuyorum anca o kişi ölünce zaten genel cirim oluyorum. Yane ilk sorun birine ayıyla dalar dalmaz beni guardlayabilmeli.

2. Problem all kill vermeden , yane direk adama atak verdiğimde ayı adama dalıyor ben yine adama dalma esnasında crim olmuyorum ama adam ölünce bu daha kötü ben genel crim dahi olmuyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? yada gz dahilinde summon büyüsünü nasıl iptal edebilirim. 2 çözümede açığım

Bu 2 seçenekten birine yanıt bulamadıysanız guardzone'un flagı da işime yarayabilir belki bi event ayarlayabilirim..

Şimdiden teşekkürler
Mesaj tarihi:
sana kolay gelsin hiç bir fikrim yok[hline]><><><><><><><
//////////
//////////
|||||||||||||||||
[Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
vallahi sende oyle bir konubulmussunki kimsenin fikri yok ama yeniden sphere kur belki duzelir scp lerden dolşayi bir sorun yasiyor olabilirsin![hline]imalamer

[Bu mesaj cezad tarafından 15 November 2003 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
SCP lerle alakasi yok Sphere den olan bir bug o. Guardzone da engellersin buyu yapmını ancak GZ dısında yapıp içeri getirip aynı seyler tekrar yapılır yani oda bi engel degil yinede kodu yazayim.Bunu spheretables.scp ye ekleyeceksin

ON=@Spellcast
if (==s_summon_creature) && (==xx) // Spell adindan emin degilim kontrol et. XX yerinde spell numarasini ekle
if ()
return 1
else
return 0
endif
endif[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.
  • Yeni Oluştur...