Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RunUO

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

bildiğiniz gibi artık sphere'in devri kapanmak üzere ve yeni nesil bir emü olan runuo sphere'in yerini alıcak.
arkadaşlar ben de c#ı iyi bilen bir team ile runuo server açmak istiyorum
bu team ben ile abimden oluşuyor zaten :) ancak ne yapacaım hiç bişi bilmiom
yukarda bi topic wardı şimdi kaldırılmış o biri o konuyu paste edebilir mi?

bi de runuo da c# ile nasıl menü flm yazılar tamamen c# ile aynı mıdır herşey yoksa yeni bişi bilmek mi gerekio

ne kdr c# bilmek gerekli (team'e katılmak isteyen bazı kişiler az biliom yeter runuo için dedi)?

şimdilik sorularım bu kdr[hline]I'm your dream mind astray
I'm your eyes while you're away
I'm your pain while you repay
You know it's sad but true
Sad but true
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cezad, 16 November 2003 20:02 tarihinde demiş ki:
Llama Gercekten runuoyu bilmiyorsan sana diyecek bir sözüm yok helal vallahi !!!!!!!!!!![hline]imalamer

ne dıslıyorsun kardesım[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım....
Sosyal ağlarda paylaş

walla Berber ve ninesi(a.k.a. Super Nine) gibi bi team oluşturmayın da...
neyse sana şunları söylüyeyim,RunUO bence göz boyamaktan başka bişey yapmıyor..AoS grafikleri ve bi kaç yenilik sphere gibi scripting'i kolay öğrenilen ve komplex scriptleri yazması kolay olan bi emulatorün yerini alamaz..
Ztn RunUO ile açılan shardların %99'u aynı..fazla ömrü yoq,fazla bi yenilik olmayınca yakında herkes bıkıp bırakacak..
RunUO belki teknolojik olarak sphere'den üstün ama sphere biçok açıdan RunUO'dan iyi..WolfPack içinde sphere'den ii diyen insanlar gördüm..ama ne oldu....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...