Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi Kaç Soru!

chris

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

1-Mesela Bır pk yapıyorsunuz onun spawnını flan yapıyorum ama o spawn tası var ya bılye gıbın :=) işte onu nası invisible yapabilirim..
Yani Playerların Görmemesi İçin...
2-Vendora Bır Item Eklemek Istıyorum Yanı Sattırmak Istiyorum Onu nasıl ayarlarım fiyatını flan....
3-Ornegin Belirli Alan Icerısıne pk lar flan yerlestırıyorum...Ama pk lar gıtmemesi gereken yerlere gıdıyorlar alanın dısına cıkıyorlar bunu nasıl engellerim..??
4-Bir balron vs..gibilerinden +15,+9 flan gibi silahların cıkmasını nasıl saglarım her seferınde??
5-bildigınız rune book scp varmıdır? paticik/scp bolumumdekiler pek beni açmadı:=)
6-pk lar bırbırıne dalıyor bunu nasıl engellerım..all release dıyorum flan olmuyor..:=)
7-Ben full spawn scp i indirdim...yerlestırdım flan hersey oldu worldeki Mustang flan Zostrick gibi binekleri nasıl bulabilirm??
8-Guild İsmi flan cıkıyor nıcklerın ustunde bunu nasıl ne sekılde yaparım acıkca anlatırmısnız..? oyunda nasıl cıkartırım flan ismi nereye yazarım..
9-+Lı Silahların Rengini Nereden Ayarlarım [acıkca]belirtirseniz sevinirim...
10-full spell book nasıl cıkartabılırım oyunda.?
11-Hepinize Saygı Sevgilerimi Sunarım...
12-Bildiğiniz Güzel Scp leri Burada Hemen Paylasmanızı Bekliyorum İyi Gunler..

Cevab Vericek Arkadaslara Sımdıden Minnettarım...

Biraz Fazla Sanırım ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Sırasıyla cevaplıyorummmm
1. Create@
attr_invis
diyebilirsin ama zaten o bilye gibi olan şeyler player a invistir.

2.Vendorların sattıgı itemları 2 şekilde degistirebilirsib a.Oyundan vendora stock yazarak b. scp den spheretemp_vend.scp den degistirebilirsin

3.bunuda .homedist komutuyla engelliyebilirsin .set homedist 5 gibi

4.spheretemp_loot.scp adlı dosyadan ayarlıyabilirsin zati anlaşılması kolay durumda

5.Bence en iyi Runebook scp nebulanın ki yalnız item bölümündeki moongate adlı scp de gerekiyor nbl scplerinde

6.Pk ların birbirine dalmasını tamamen sphere.ini dosyasından kaynaklanıyor paticik sphere.ini hakkındaki açıklamsını oku derim

7.Worlddeki spawnları görüntülemek için Axis e ihtiyacın var axis deki yapman gereken ayarları aratırsan mutlaka bulursun

8.Guild ismini gözükmesini bu konutu eklersen halledersin;

ON=@Click
IF ()
MESSAGE []
return 0
endif ///events olarakta ekliyebilirsin ama istersen sphere_humandan c_man ve c_woman a ekle bu komutu

9.sphereitem_magicweap.scp adlı dosyayı aç ve orda silahların on@create altında color 256 gibidir color (ypamak istedigini color kodunu yaz ] bu kadar

10.Valla bunu nasıl anlatsam bence bunu arat çünkü çok scp var bunna ilgili scp anlamadıgın yer varsa anlat daha kapsamlı anlatam :D[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bak söle yap

[Events Guild]
ON=@Click
IF ()
MESSAGE []
return 0
endif

oyuna girdiginde .events guild yaz sora bi guild stone dan üye ol olucaktır eminim daha sorada spheretables.scp ye

On=@EnvironChange
if !()
events +guild
endif

komutunu eklersen oyuna her giren player a event yüklenecektir.

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 16 November 2003 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
chris, 16 November 2003 18:19 tarihinde demiş ki:
Merhaba,

1-Mesela Bır pk yapıyorsunuz onun spawnını flan yapıyorum ama o spawn tası var ya bılye gıbın :=) işte onu nası invisible yapabilirim..
Yani Playerların Görmemesi İçin...

Bu zaten invisdir benim bildigim..
Sen GM'sen görebilirsin sadece..[hline]Blackicé
Mail : [email protected]
MSN : [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

[ITEMDEF 04129]
//Same as [ITEMDEF 0412f] Do not remove! Here for backward compatility!
DEFNAME=i_BOW_RUIN_O
ID=i_bow
NAME=Bow of Ruin
RESOURCES=i_bow,i_enchant_weapon

ON=@Create
ATTR=attr_magic
MOREY=20.0
HITPOINTS={31 60}
COLOR=color_magic_weap

COLOR=color_magic_weap burda COLOR=1 yazıyorum oyunda cıkmıyor...nası yapcam bunu yardım please!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...