fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 bence arkadaşının eski çıktığıyla çıkma olayından ote esas olay senin bunu ne kdr istediğin... çok iyi düşün derim sadece güsel diye bir kızla çıkılmaz tabi ki güsel olması lazım ama onun dışında da bazı şeyler var... sana kendini iyi hissettirmesi veya sana yeni şeyler katması gibi... gerisi yalan ama tabi dostunsa o zmn biraz kıl bi durum olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 dediğim gibi aşkın gücü büyüktür eğer kızı seviyosan hiç kaçırma arkadaşın da çok yakın arkadaşın deilse tabi eer öleyse bile arkadaşına bi açıklama yapman yeter eer adam gib adamsa derdini anlar zaten sora kız normal bi kız hep yapıyolar öle bi tanıdığıyla çıkma olayını hatt tahmin ediyorum o arkadaınla o kız çıkmıyodu bile sadece geziyolardı arkadaşın çıkıyoruz dedi kız da hayır demedi sadece o kadar istersen daha detaylı annatırım yani tabi annamadıysan çok uzun ve karışık konuştum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares31 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 said: blademaster, 15 November 2003 21:40 tarihinde demiş ki: dediğim gibi aşkın gücü büyüktür eğer kızı seviyosan hiç kaçırma arkadaşın da çok yakın arkadaşın deilse tabi eer öleyse bile arkadaşına bi açıklama yapman yeter eer adam gib adamsa derdini anlar zaten sora kız normal bi kız hep yapıyolar öle bi tanıdığıyla çıkma olayını hatt tahmin ediyorum o arkadaınla o kız çıkmıyodu bile sadece geziyolardı arkadaşın çıkıyoruz dedi kız da hayır demedi sadece o kadar istersen daha detaylı annatırım yani tabi annamadıysan çok uzun ve karışık konuştum da Walla cok guzel acıklamıssın :D sahsen bende bu duruma cok dusmus bırı olarak cok sey örendım saolasın :P[hline]Apprentice Welet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Kız önce senle çıksaydı sonra o arkadaşına çıkma teklif etseydi napardı bu soruyu kendine sor . Hayır kabul etmezdi diyeceğinden kesin eminsen bence sende çıkma aksi halde kimsenin lafına bakma sınıfı fln takma çık bence[hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 sınıf ne diyebilir ki sana, nedir yani? kız, çocuğu kullanmış bir şekilde ve eline güzel bir fırsat geçmiş düşünme bence bu konuyu.. ben olsam kullanılan eleman değer verdiğim bi adamsa kızı reddederdim birini kullanmanın ne kötü bişi olduğunu anlasın diye. ama çocuk öyle bi adam değilse keyfime bakardım..[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki: hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin. karpuz, 11 November 2003 17:25 tarihinde demiş ki: içimizde ramazan aylarında ortaya çıkan tıpta ramazan cinleri olarak adlandırdığımız cinus ramazanuslar var... _-Sturm-_, 13 November 2003 18:34 tarihinde demiş ki: Yine patladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 okulda bi adin cikarsa lise boyunca kepaze olursun dogru durust arkadasin olmaz. ona gore.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 şindi de baklım deja-vu kardeş öncelikle sınıfta durmun nedir yani millet seni sever sayar mı sora bu elemanın durmu ne dir ve kızın durmu nedir tabi sınıf olmassa okul da olabilir sora bu daha önemli kızı seviyomusun yani öle hoşlanma deil ciddi ciddi seviyomusun ve bu arkadaşım dediğin adamla arkadaşlığın ne derecede bu üç soruyu cevapla sonuçta kendi kararını kendin vereceksin eğer veremessen pati gücü rulaz tabi yani de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Ehem sayın paticik ahalisi... Şimdi soyle bi toparlama yapayım... Öncelikle ben bu kızdan acıkca baya bi hoslandım amma velakin malumunuz bu kız yemiş bir halt beni tanımak icin bizim sınıftan biriyle cıkmıs simdi sınıftaki cocuk cok ii ark ım olmamakla birlikte yinede ark iste Kız la cıkarsam uzun sürmesini isterim yani kasarlık olsun diye cıkmak gibi bir niyetim yok sınıftaki halim derseniz herseyin bası benim kısaca her ...a maydonoz:)yani ark severler sayarlar kızın durumunu pek bilemicem ama ole güzel kızı kli sevmezki:)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 tak tak tak karar verilmiştir kızla çıkmanda hiç bir mahsur yoktur eğer kızla çıkmadan önce bu arkadaşına gidip te bak hocam biz birbirimizi sevioruz dersin sora da eer noluyo faln derse sallmassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 keyfine bak derken, kız arkınla geçicek vaktin tadını çıkar manasında dmiştim illa bişiin tadını çıkarmak için kızı kullanmk gerekmez dimi? dier patilerinde bunu böyle kastetmiş olduklarını sanıorum.. bu durumda bence çıkmalısın..[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki: hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin. karpuz, 11 November 2003 17:25 tarihinde demiş ki: içimizde ramazan aylarında ortaya çıkan tıpta ramazan cinleri olarak adlandırdığımız cinus ramazanuslar var... _-Sturm-_, 13 November 2003 18:34 tarihinde demiş ki: Yine patladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 islem tamam:)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 seni tebrik ediyorum canm kardeşim arkandayız darısı bizm başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Amin:)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 said: blademaster, 15 November 2003 23:52 tarihinde demiş ki: darısı bizm başımıza ihtiyancın olucak gerçekten. ;) (sanki benim olmıycak ta ötüyorum hehe=)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBEE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 evet kısaca sole diyim:Bir kız var kız sene basında bizim sınıftan biriyle cıktı.Ama kızın benim hakkımda sordugu sorulardan sıkılan ark.kızdan ayrıldı.Ve hemen ardından kız bana cıkma teklifi etti.Siz olsaydınız ne yapardınız?Kabul edermiydiniz?Sınıfta bazı kisiler ark.eski cıktıgı kabul etme gibi bir düsünceye sahip.Dogru olan nedir sizce? aynı seyı ben we benım ark larım sıkca yasarız kı bız 4 kardesden de yakın arkadasız bu yuzden zamanında cok kız kacırdık we hep bırbırımız engellemıs olduk snr da pısman olduk bence yap ama sırf guzel bı kız olduu ıcın deıl degıcekse yap!!! ben yaptım we degdı cok da mutluyum arkadasım da durumun farkında we o da bana destek werıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Bana göre.. Türk toplumunun sosyal tabularına göre arkadaşın eski kız arkadaşıyla çıkılmaz!! Türkiye hariç hiç bir toplumda böyle birşey olduğunu sanmıyorum :) Karar senin tabiki sonuç olarak.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 bu dünyaya yanlız geldin yanlız gidecen, yap arkadaşın senin iyiliğini istiyorsa karı gibi kapris yapmaz, çok koyulacak bir durumda yok ortada, herif te bağlanmamış kıza, karizma için trip atıyorsa sittir et ipnenin tekidir ozaman. ÇIK ÇIK ÇIK ÇIK ÇIK :) bilmem anlatabildim mi?[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 valla arkadasinla kız cook derin bisiler yasamadıkca cıkabilirsen bence.. bunu gectimde.. benimki daha sorunsal bisi... en yakın arkadasınızın(sizden 2yaş büyük) kız kardesine (sizden 1 yaş kücük) karsı bisiler hissederseniz ne yapardiniz :)[hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 senin niyetine bağlı kızla ne yapmayı düşünüyosun.. b, kere kız sana çıkma teklifi etmişşe işte bi cinsellik olcaktır sen ettiysen zorlaman lazım eğer düzeyli bişi istiyosan salla gitsin çünkü senden iyisini bulunca sanada aynı şeyi yapcak bence çık nereye kadar gidiyosa gitsin gideceği yere kadarda kızı ye bitir sex manyağı yap yürüyemesin.. senin için en iyisi bu. güven bana 8-)[hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 2 topicdede fantazilerini yazmışın yani yuh[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Kız ayrılır ayrılmaz senle çıkmak istemişse ama bence bu işte bi iş var o da gönül eğlendirecek sen de eğlendir ozaman ben olsam çıkmam o ayrı konu[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 benim tercihim çıkmamaktan yana olurdu topicin aradaki kısımlarını acelem olduğundan dolayı okuyamadım ama eğer arkadaşın gerçekten değer verdiğin ve bozulmasına üzüleceğin biriyser(ki böyle durumlarda belli edilmese e gerçekten çok bozulur o kişi) ve sen kızın ne mal olduğunun farkındaysan(benim baştaki yazıdan anladığım kızın senlke çıkmak için onu kullanıyor olduğuydu ki burada kullanılan sen de olabilirdin) çık ama yukarıdaki şeylerden bana göre birinde bile farklı düşüncelerin varsa pek tavsiye etmiyorum o kızla çıkmayı ama unutma en sonunda her şey sana kalmış bizim buırada yaptığımız sadece görüş bildirmek[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar